vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان من یک قالب دارم که مطالب ویژه رو نمایش نمیده میخواستم بدونم مازولی هست که مطالب ویژه رو نمایش بده ؟ یا حداقل یک دسته از مطالب رو نشون بده ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام تنظیمات نمایش مطلب را درست انجام می دهید؟ لطفا دمو آنلاین قرار دهید با قالبی که می فرمایید مشکل دارد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 این دمو قالب http://joomla.themesoul.com/?theme=asareng نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 البته باید بگم که ماژول Our Recent Blog همین کارو انجام میده یعنی یه دسته از مطالب رو نمایش میده اما وقتی قالب رو راست چین میکنم دیگه نمایش نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام منظورم دمو آنلاین با قالب مورد نظر در سایت خودتون بود ! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 http://mrmeysam.ir/main نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با قالب های دیگر هم این مشکل را دارید؟ نوع منوی اصلی شما از نوع مطالب ویژه هست؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 با قالب های دیگه رو الان تست میکنم ولی منو از نوع مطالب ویژه هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 کسی نظری نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما دوست من لطفن صبر کنید تا مدیران پاسخ دهند. اسپم نکنید در حال تست کردن با قالب های دیگر بودید! نتیجه را اعلام کنید 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر