ahmadkavand 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام خدمت همه اساتید من می خوام منوی اصلیم رو توی بعضی صفحات نشون ندم اومدم توی مدیریت ماژول ، ماژولی به نام منوی اصلی پیدا نکردم اومدم همه ماژول هام رو حذف کردم ولی بازم منوی اصلیم رو بود هر قالبی رو هم که نصب می کردم این آشو کاسه بود مشگل از قالب ها هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مطمئنا این ماژول را دارید و از قسمت تخصیص منو باید به قسمت هایی که مدنظرتون هست تخصیص دهید حالا ممکنه بسته به نوع ترجمه نام این ماژول دقیقا صفحه اصلی نباشه مثلا نامش رو خانه یا... ترجمه کرده باشند نکته: چنانچه کامل قسمت مدیریت ماژول ها را جستجو و ماژول مورد نظر وجودنداشت در همان قسمت مدیریت ماژول ها روی آیکون جدید کلیک کرده و ببینید درپنجره ای که باز می شه وجود دارد یا خیر... در ضمن چنانچه بعد از اعمال تغییرات سایت را بررسی و تغییرات را مشاهده نکردید کش اتون را خالی کرده و مجدد بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر