template4 11 ارسال شده در تیر 92 (ویرایش شده) به مناسب عید سعید نیمه شعبان قالب خبری آریا بصورت رایگان منتشر شد دانلود قالبموفق و پیروز باشید ویرایش شده تیر 92 توسط حسینی پارسا حذف موارد تبلیغی 9 واکنش ها : حسینی پارسا، akhani، rezaaaaa و 6 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در تیر 92 به مناسب عید سعید نیمه شعبان قالب خبری آریا بصورت رایگان منتشر شد دانلود قالب موفق و پیروز باشید سلام. فکر کنم لینک دانلود مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام خیر لینک مشکلی ندارد موفق باشید 2 واکنش ها : computer_prospect و ecomp.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در دی 92 ممنون. قالب خیلی خوبیه. فقط یه مشکل کوچیک داره و اون اینکه در مطالب منتشر شده آمار بازدید رو همیشه صفر نشون میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام کش مرورگر و جوملاتون رو پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : rma2013 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در بهمن 92 اسلایدری سراغ دارین که با این قالب همخونی داشته باشه؟ من اسلایدر Slideshow CK رو نصب کردم. ولی متاسفانه فقط عنوانش رو نشون میده. ----------------------------------------------------------------------------------------------- چطوری میتونم رنگ مطالب لینک دار رو عوض کنم؟ ضمنا سوال قبلیمم هنوز پابرجاست. هر اسلاید شویی که نصب میکنم جور درنمیاد.یکی از دوستان میگفت مشکل از جی کوئری قالبه که با افزونه ها اختلال داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 چطوری میتونم رنگ مطالب لینک دار رو عوض کنم؟ ضمنا سوال قبلیمم هنوز پابرجاست. هر اسلاید شویی که نصب میکنم جور درنمیاد.یکی از دوستان میگفت مشکل از جی کوئری قالبه که با افزونه ها اختلال داره. شما اگه با Jquery مشکل دارید . این مشکل معمولا از تداخل library ها jquery هست. اسلایدر های java script یا moo tools رو امتحان کنید ببینید این مشکل هست یا نه. در قسمت slider های سایت جوملا. دسته بندی هاش مشخص هستش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در مهر 93 template.css این قالب که موقعیت ها در ان تنظیم و زمینه ها ان درست شده اند کدام است کلا یک template.css داره که اونهم توش هیچی نیست کسی می تونه راهنمایی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 درصورتی که امکان داره براتون آدرس سایتتون رو بدید چون وقت دانلود و نصب قالب رو ندارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر