tramorphius 0 ارسال شده در تیر 92 سلام مشکل من با این کامپوننت اینه که وقتی فرم در سایت نمایش داده میشه به جای اینکه لیبل فیلدها در سمت راستشون باشه ، سمت چپشونه و اینکه همه فیلدها خیلی بلند و طولانی هستند. حتی وقتی تعداد کاراکتر هم براشون تعیین میکنم فرقی نمیکنه. http://www.iran-sarzamin.com/index.php/solicitorship نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام ابتدا به مسیر زیر بروید media/com_visforms/css/visforms.css برای تغییر عرض کادر توضیحات در خط 84 کد زیر قرار دارد .visCSSinput { background: none repeat scroll 0 0 transparent; margin-top: 10px; width: 66%;} مقدار width را به دلخواه خود تغییر دهید برای تغییر جهت لیبلها و تنظیم فاصله نسبت به فیلدها در خط 76 کد زیر قرار دارد .visCSSlabel { display: block; float: left; font-size: 1em; margin-top: 10px; width: 30%;} بصورت زیر اصلاح کنید .visCSSlabel { display: block; float: right; font-size: 1em; margin-top: 10px; width: 21%;} برای تغییر عرض فیلذها نیز در خط 42 کد زیر قرار دارد .visform input { border: 1px solid #999999; padding: 2px;} به کد بالا خاصیت width را اضافه کنید و مقدار دلخواهتون رو به اون بدید مثلا" 200px موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azadikhah 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 من همین مشکل رو دارم . روی لوکال راست چین هست ولی کل سایت رو که آپلود میکنم روی هاست. بدون دستکاری هیچ چیزی باز چپ چین میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر