Azhamechiz 0 ارسال شده در تیر 92 (ویرایش شده) ببخشید من جوملارا نصب کردم و می خوام وقتی مطالبی می نویسم بره تو سایتم ولی تو سایتم نمیره انگاری خود جوملا یک پیش نمایش برای سایت داره باید چیکار کنم؟ ویرایش شده تیر 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" قوانین ارسال پست را مطالعه فرمایید! / عنوان تاپیک اصلاح شد! / تاپیک منتقل شد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما به انجمن جومینا خوش امدید وارد تنظیمات منوی اصلی شوید(منوی خانه) ببینید تعداد مقالات در صفحه اول چندتاست؟ به عنوان مثال 2 یا بیشتر وارد کنید موقع ارسال مطلب گزینه نمایش در سایت یا می زنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niazeemrooz 1 ارسال شده در دی 92 با سلام و احترام مشکلی در ثبت مطالب دارم بعد از ثبت مطالب مطلب بعد از 24 ساعت در سایت به نمایش در می آید مشکل از کجا است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما در لوکال هستید یا هاست؟ اگر در هاست هستید به مدیریت سرور بگید ساعت سرور را تنظیم کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر