Delkok 0 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان من یک سایت موزیک دارم با سیستم جوملا 2.5.11 من بتازگی با جوملا آشنا شدم میخواستم بدونم چجوری میتونم یک mp3player در هر مطلب برای پخش موزیک همون مطلب رو بذارم. البته این ماژول نصب شده ولی بلد نیستم اونوتوی مطالب قرار بدم MP3 Player FX ممنون میشم راهنمایی کنید. http://www.delkok.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما از پلاگین های پخش موسیقی استفاده کنید جستجو کنید کلی هست.. روش کار اینجوریه که بعد نصب پلاگین نام آهنگ را در بین دو کد میذارید و همه چی تمام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Delkok 0 ارسال شده در تیر 92 سلام دوست من عرض کردم که این پلاگین رو دارم و تنظیماتش رو هم انجام میدم ولی نمیدونم چجوری بذارمش داخل هر مطلب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Delkok 0 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما از پلاگین های پخش موسیقی استفاده کنید جستجو کنید کلی هست.. روش کار اینجوریه که بعد نصب پلاگین نام آهنگ را در بین دو کد میذارید و همه چی تمام ممنونم لطف کردین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر