هاشمی 12 ارسال شده در تیر 92 با سلام من قالب هفت سین جومینا رو نصب کردم از مدیریت نصب شد همه فایلهاشم سالم و کامل انتقال داده شده به هاست ولی صفحه سفید میاد که فقط تاریخ رو زده جوملا رو هم آخرین ورژن 2.5.11 هست پک قالب رو هم داخل هاست یه بار اکسترکت کردم ولی درست نشد اینم آدرس سایت http://noornahang.ir/fa/ لطفا راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام با بقیه قالبها نیز همین مشکل رو دارید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : هاشمی و مهدی بختیاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 92 خیر فقط با همین قالب مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 92 دوستان کسی نمیتونه مشکل من رو حل کنه آخه خیلی فوری به این قالب نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام یه کمی مشکلتون عجیبه این قالب تست شده است و مشکلی نداره روی لوکال هم تست کنید ببینید قالب مشکل داره یا نه ممکنه قالب با برخی از افزونه هاتون تداخل داشته باشه افزونه هاتون رو هم یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : هاشمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 92 ممنون از پاسختون ولی در لوکال هم مشکل داره افزونه ها رو هم قبلا تک تک و هم به صورت کامل غیر فعال کردم ولی فایده ای نداشت اگر امکانش هست اطلاعات هاست و ادمین رو بدم خودتون هم یه بررسی بکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست + ورود به ادمین جوملا رو برام پیام خصوصی کنید در اولین فرصت بررسی خواهم کرد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : هاشمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 92 ارسال شد اگه وقت داشتید یکم سریعتر بررسی کنید ممنون با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام مشکل برطرف شد ! جزئیات بیشتر رو از طریق پیام خصوصی ارسال کردم موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : هاشمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 92 با تشکر و درود به شما استاد عزیز خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 92 آقای صفرعلی عزیز منم تست کردم تو لوکال درست کار میکنه فقط تو هاست هیچ مطلب و منویی رو نشون نمیده حتی من از رو لوکال با آکیبا بک آپ گرفتم و انتقال دادم بازم داخل این قالب مشکل داره با بقیه قالب ها نشون میده مطالب رو فکر میکنم مشکل از سمت قالب باشه که فقط میشه رو لوکال باهاش کار کرد اگر میتونید این مشکل رو حل کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 92 دوستان دیگه کسی با این قالب مشکل نداشته؟ برای من مطالب و ماژول و ... هیچی رو نشون نمیده وقتی این قالب رو پیشفرض میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر