shahram1 1 ارسال شده در خرداد 92 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترممتاسفانه نمیدونم چرا بخش هایی از قالبی که نصب کرده ام کش می آید لطفا برای درک بهتر تصاویر رو مشاهده بفرماییدهمونطور که تو عکس میبینین زیر ماژول ها کش میاد! لطفا بفرمایید چطور میتونم مشکل رو حل کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام آدرس سایتتون رو جهت بررسی بهتر قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahram1 1 ارسال شده در تیر 92 http://118dr.com/index.php/fa/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در تیر 92 سلام برای من در اپرا این مشکل وجود ندارد و سایت به صورت عادی بارگزاری می شود شاید از اینترنت اکسپلورر 6 و 7 استفاده میکنید با مرورگر دیگری تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahram1 1 ارسال شده در تیر 92 سلام برای من در اپرا این مشکل وجود ندارد و سایت به صورت عادی بارگزاری می شود شاید از اینترنت اکسپلورر 6 و 7 استفاده میکنید با مرورگر دیگری تست کنید ممنون دوست عزیز نه به خاطر اینه که مشکل رو حل کردم مشکل به خاطر وجود چنتا پست که کپی پیست شده بودن بود 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر