poroje 1 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان من بدون اینکه تو سایتم تغییرات ایجاد کنم این اتفاق برام افتاده لطفن راهنمایی کنید سلام دوستان من بطور اتفاقی و بدون اینکه تغییراتی تو سایتم اعمال کنم این ارور برام پیش اومده باید چیکار کنم؟ nt/html/renderer/module.php</b> on line <b>84</b><br /> <br /> <b>Strict Standards</b>: Non-static method JFactory::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in <b>............./libraries/joomla/application/application.php</b> on line <b>384</b><br /> <br /> <b>Strict Standards</b>: Non-static method JRegistryFormat::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in <b>............./libraries/joomla/registry/registry.php</b> on line <b>373</b><br /> <br /> <b>Strict Standards</b>: Non-static method JFilterInput::clean() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in <b>............./libraries/joomla/registry/format.php</b> on line <b>45</b><br /> ................................ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 سلام کش جوملا رو پاک و دوباره تست کنید بپرسید مدیران در سرور تغییراتی ندادن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در خرداد 92 سلام کش جوملا رو پاک و دوباره تست کنید بپرسید مدیران در سرور تغییراتی ندادن متاسفانه پاسخگو نیستن حتا سایتو پاک کردم بک آپ رو دوباره ریختم بازم همونجوریه لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود بر شما به احتمال قوی مشکل باید از هاست باشه در این لینک می توانید انواع روش های ذکر شده را تست کنید ببینید کدومش برای شما کار می کنه http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p=2341591 2 واکنش ها : poroje و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر