مسعود معمار 1 ارسال شده در خرداد 92 با سلاممن بسته نصبی املاک رو استفاده کردم و فقط یه اشکالی داره که شهر های دیگه رو نمیتونم اضافه کنمو اینکه قسمت جستجو ، مبلغ جستجو خیلی پایین هستشلطفا اگر امکان داره منو راهنمایی کنید تا درستش کنمسفارش گرفتم موندم چکارش کنمممنون--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 سلام نمی تونید اضافه کنید یعمی چی؟ ارور میده و نمیشه یا نمی دونید چطوری اضافه کنید اگر ارور میده چه اروریه؟ در مورد قیمت هم باید برای املاک مختلف قیمت های صحیح ایجاد کنید چون در فرم جستجو براساس همونها مبالغ رو میاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مسعود معمار 1 ارسال شده در خرداد 92 دوست عزیز من چنتا ملک ثبت کردم اما لیست قیمت در جستجو تغییری نکردلطفا راهنمایی کنید این گزینه رو چطور میتونم حذف کنم!!! از کجادر ضمن اگر همچیم چیزی رو مشابه ش رو در مورد املاک دارید بهم معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر