zibatk 0 ارسال شده در دی 89 :x (4):كسي ميتونه قالب وبلاگم را تبديل كنه براي جوملا 1.5 اگه انجام بدين كار خيري كردين كه ثواب آن پيش خدا محفوظه آخه وبلاگم درباره كودكان فقر هستش اين هم آدرس وبلاگمه http://faghrha.mihanblog.com/ منتظرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 89 چه چيزي باعث شده كه شما بخواهيد حتمآ همين قالب باشه ؟ آخه قالب هاي شبيه اين و يا حتي زيباتر از اين در جومينا وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 سلام و درود به جومینا خوش امدید! این تاپیک رو میباید در انجمن درخواست الحاقات میزدید و من به اونجا منتقل میکنم! اگر میتوانستم حتما این کار را برای شما انجام میدادم و میدانید که جومینا پشتیبان کارهای خیریه نیز است ولی میتوانید قالب های جومینا را مشاهده کنید و فکر میکنم در مقایسه با قالبی که معرفی کردید قالب های بهتری وجود داشته باشد و مطمئن باشید که یکی را میپسندید. برام جالب بود که در همچنین زمینه ای فعالیت میکنید و امیدوارم موفق باشید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zibatk 0 ارسال شده در دی 89 آخه قالبي كه من استفاده ميكنم سرعتش توي لود شدن بالاست ولي اگه كسي قالبي را ميشناسه كه بتونه به من كمك كنه و سرعتش هم توي لود كردن صفحه بالا باشه خيلي ممنون ميشم كه به من معرفي كنهدر ضمن من تازه سايت زدم و نميدونم چه طوري ميشه آرشیو مطالب آرشیو موضوعی لینکستان يا آخرین پست هاي سايت را ايجاد كرد اگه ميتونيد راهنماييم كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 با سلام قالبهای زبادی با سرعت زیاد تو این سایت هست www.siteground.com که فارسی شدشونم زیاد هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 در جوملا سرعت لود کمی کندتر است ولی قالب ها رو میتونید چک کنید و هرکدوم بهتر بود استفاده کنید. البته قالب هایی که دارای تصاویر کمتر هستند و با دایو طراحی شدند بهتر است و همچنین قالب های ارتیستر هم کمی کند هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 آخه قالبي كه من استفاده ميكنم سرعتش توي لود شدن بالاست ولي اگه كسي قالبي را ميشناسه كه بتونه به من كمك كنه و سرعتش هم توي لود كردن صفحه بالا باشه خيلي ممنون ميشم كه به من معرفي كنهدر ضمن من تازه سايت زدم و نميدونم چه طوري ميشه آرشیو مطالب آرشیو موضوعی لینکستان يا آخرین پست هاي سايت را ايجاد كرد اگه ميتونيد راهنماييم كنيد برای مشکلات و راهنمایی در انجمن جستجو کنید چون بیشتر کارها توضیح داده شده و درصورتی که نیافتید در انجمن طرح مشکلات با عنوان مناسب و نزدیک به درخواست تاپیک بزنید امیدوارم دوستان به خاطر این حرکت شما در راه اندازی سایت مخصوص حمایت از کودکان اگر قالب مناسبی دارند در اختیار شما قرار دهند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر