Atefeh2 1 ارسال شده در خرداد 92 سلام من ماژول گوگل پلاسا استفاده ردم.چه توسایت خودم وچه توی هرسایت دیگه که میخام امتیاز بدم وقتی کلیک میکنم یک صفحه خالی باز میشه بعدم نه چیزی میاد ونه امتیازی اضافه میشه.چرا؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 سلام کدوم ماژول رو نصب کردید؟ من خودم یه پلاگین برای 1.5 گذاشتم که کار هم میکنه تو سایت خودم هم هست rpw.ir این روزا اینترنت مشکل داره مثل همیشه هم جی میل و سایر محصولات گوگل بالا نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Atefeh2 1 ارسال شده در خرداد 92 با عرض پوزش ماژولی که شما نصب کردید در تنظیمات گوگل آدرس صفحه گوگل را چی گذاشتین؟ دقیقا توی سایت شما هم میخام امتیاز بدم دقیقا مشکل بالا را دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود اون صفحه سفید نیست شما برای اینکه بتونید امتیاز بدید باید وارد اکانت خود در گوگل شوید و اون صفحه , صفحه لاگین هست که باید لود بشه من با فیلطر شکن هستم نمیدونم این صفحه تحریم هست یا نه اینم عکس که کامل مطمئن شید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Atefeh2 1 ارسال شده در خرداد 92 ممنون وسپاس از لطف شما. 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Atefeh2 1 ارسال شده در خرداد 92 فقط ببخشید در تنظیمات ماژول گوگل پلاس، آدرس صفحه گوگل به چه دردی میخوره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 اون ادرس برای رفتن به صفحه گوگل پلاس شماست احتمالا البته افزونه ای که در سایت من نصبه یه پلاگینه 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر