havafaza 3 ارسال شده در خرداد 92 سلام من از کامپوننت جومشاپینگ برای فروشگاه استفاده میکنم و درگاه زرین پال جومینا هم نصب کردم. ولی بعد مرحله پرداخت اول دکمه ی پرداخت رو نشون میده.اون رو کی میزنی میره تو سایت زرین گال ولی خبری از عدد و رقم نیست. عکس مراحلم پیوست کردم مشکل کارم کجاست؟ ممنون 1 واکنش ها : samiraaaa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
havafaza 3 ارسال شده در تیر 92 لطفا یکی به این پرسش پاسخ بده ممنون میشم واقعا مهمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atab 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام منم همین مشکل را دارم. به زرین پل هم مشکل را گفتم ولی پاسخگو نیستند! خوبه که میخوایم 2.5% کارمزد بهشون بدیم و اینطورن! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 92 با سلام این مشکل رو از اول داشتید یا بعدا به وجود امده؟ احتمال میدم مشکل از طرف زرین پل باشه // بهشون زنگ بزنید و مشکل رو بگید // و بپرسید که جدیداً تغییری در متدهاشون ندادند یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر