amara 21 ارسال شده در خرداد 92 سلام ميخواستم قالبي را كه دمو مشخص هست قسمتهايي كه به رنگ مشكي هست را تغيير رنگ بدم ميشه كمك كنيد چطوري بايد اين كارو انجام بدم و از كدوم قسمت هست اين فالب هست http://www.persianthem.ir/test20/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام اگر منظورتون تغییر رنگ بکگراند هستش از کدهای زیر در انتهای یکی از فایلهای css قالبتون استفاده کنید .jm-module.black-ms { background-color: #ED145B;}#jm-footer { background-color: blue;} موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : amara نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در تیر 92 با سلام اگر منظورتون تغییر رنگ بکگراند هستش از کدهای زیر در انتهای یکی از فایلهای css قالبتون استفاده کنید .jm-module.black-ms { background-color: #ED145B; } #jm-footer { background-color: blue; } موفق و پیروز باشید یا حق سلام با اين كه فرموديد درست نشد ولي موفق شدم پيداش كنم templates/jm-exclusive-furniture/css/layout.css تو خط 40 كه اين كد قرار داشت رنگ را تغيير دادم #jm-logo-djmenu-bg { background: #000 ; padding: 25px 0 47px; الان ميخواستم به جاي رنگ بالا بتونم يه تصوير به صورت خيلي كم رنگ روي رنگ بالايي قرار بدم و از يه عكس استفاده كنم ميشه راهنمايي كنيد كدها بايد به چه شكلي نوشته بشه اين دموي سايت هست http://www.charismaco.com/ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام اگر کد قبلی کمکتون نکرد به این دلیل بود که شما اشاره به قسمتهای مشکی کردید که من تو سایتتون فقط قسمتی از سایدبار سمت راست و قسمت فوتر را به رنگ مشکی دیدم در حالی که در قالب فعلی با توجه به کدی که اعلام کردید شما تغییرات رو در قسمت هدر اعمال کردید برای این مورد هم ، کد زیر را در انتهای فایل css قالبتون وارد کنید و مقدار دهی کنید #jm-logo-djmenu-in {} موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در تیر 92 با سلام اگر کد قبلی کمکتون نکرد به این دلیل بود که شما اشاره به قسمتهای مشکی کردید که من تو سایتتون فقط قسمتی از سایدبار سمت راست و قسمت فوتر را به رنگ مشکی دیدم در حالی که در قالب فعلی با توجه به کدی که اعلام کردید شما تغییرات رو در قسمت هدر اعمال کردید برای این مورد هم ، کد زیر را در انتهای فایل css قالبتون وارد کنید و مقدار دهی کنید #jm-logo-djmenu-in {} موفق و پیروز باشید یا حق سلام من نتونستم كه تصوير را در بالا قرار بدم لطفا بيشتر راهنمايي كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام روی یه عکس مشخص کنید که تصویر در کجا و به چه ابعادی میخواهید نمایش بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در تیر 92 با سلام روی یه عکس مشخص کنید که تصویر در کجا و به چه ابعادی میخواهید نمایش بدید موفق و پیروز باشید یا حق با سلام ميشه لطف كنيد روش نوشتن كدهاشو بگيد من هر كاري كردم موفق نشدم با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام عرض کردم خدمتتون یک اسکرین شات قرار بدید و روی اون ناحیه ای که میخواهید تصویر رو در اون قرار بدید با یک علامتی مشخص کنید که بهتر بشه راهنمایی کرد اینطوری نمیشه کمکی کرد میتونید از خاصیتهای background - width - height و ... استفاده کنید که همه اینها بستگی به اون ناحیه ای که میخواهید تصویر رو قرار بدید بستگی داره و همچنین نواحی اطراف اون که باعث میشه کدهای دیگه ای هم استفاده بشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر