probing_online 15 ارسال شده در خرداد 92 سلام من با jplayer 2 تا مشکل دارم 1- زمانی که play می کنم در ابتدا لوگوی jwplayer نمایش داده می شه !!! 2 - می خوام روی صفحه قبل از نمایش فیلم به جای اون صفحه سیاه یه تصویر قرار بدم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در خرداد 92 سلام به قسمت پلاگین ها برید و بر روی پلاگین کلیک کنید در قسمت تنظیمات -گزینه نمایش لوگو را بر روی خیر قرار دهید** برای سوال دوم ، شما باید یک عکس با فرمت PNG و همنام با فیلم در همان فولدری که فیلم هست بر روی سرور خودتون آپلود کنید**** پ.ن: **دقیقا گزینه اش را یادم نیست ولی تو همین حد و حدوداست 2-برای من این گزینه بر عکس هست و وقتی روی بله قرار میدم لوگو میره و وقتی روی خیر قرار میدم مباد ****اگر از فضاهای رایگان مثل پرشین گیگ استفاده میکنید این امکان وجود ندارد 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در خرداد 92 سلام آقا مشکل دوم حل شد ، ممنون اما مشکل اول با راهی که گفتید نشد، قبلا امتحان کردم . 1- زمانی که play می کنم در ابتدا لوگوی jwplayer نمایش داده می شه !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود من از این پلاگین استفاده کردم ولی ندیدم نسخه رایگان آن بشه لوگو رو حذف کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در خرداد 92 سلام برای من این مشکل وجود نداره و می تونید برید ببینید http://www.bahabad.in/index.php/bahabad/shohada/190-daei-mamad من از افزونه زیر استفاده کردم که براتون پیوست میکنم تستش کنید تو تنظیماتش برید و یه کم تنظیماتش را دستکاری کنید من یه بار دیگه هم اینا را نوشته بودم ولی مثه اینکه پاک شده پ.ن: فایل پیوست حذف شد پیوست پست آخر را دانلود کنید 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در تیر 92 سلام آقای حاتمی من این رو دانلود کردم و نصب کردم بازم زمانی که پلی می کنم لوگوی jwplayer چند لحظه نمایش داده می شه !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در تیر 92 سلام display jpalyer link را بر روی yes قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در تیر 92 روی no هست دیگه آقای حاتمی !!! تازه اون برای لینک پایینه ، برای لوگو نیست ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در تیر 92 سلام شما درست می فرمائید من اشتباه کردم یه نکته دیگه:اسم افزونه ای که من گذاشتم jplayer هست نه jwplayer این موضوع ربطی به لوگو نداره و این قسمتی که داخل افزونه هست اگه شما میخواهید روی همه فیلم هاتون یه لوگو بذارید آدرس فایل لوگوتون را بدید خودش میذاره روی تمام فیلم ها شما قبلی را پاک کنید این نسخه را تست کنید ببینید من ویدئو پلیری که روی سایت خودم بود را فشرده و الان براتون پیوست کردم البته این نسخه را یه کم دستکاری کردم که البته خیلی مهم نبود یه جمله را فارسی کردم(دانلود را بر روی بله قرار دهید و ببینید) فایلی پیوست همون نسخه ای هست که از روی سرور خودم برداشتم تست هم شده و کاملا سالم هست و بدون لوگو قبلی را پاک کنید و این نسخه را نصب کنید موفق باشید jplayer-server.zip 2 واکنش ها : probing_online و mparvaneh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در تیر 92 آقا خدا خیریت بده حل شد فقط یک سوال من زمانی که فیلم فلش قرار می دم نمایش داده می شه . اما mp4 رو نمایش نمی ده ! مشکل از کانورتره ؟ شما برای تبدیل فیلم های جومینا از چه کانورتری استفاده می کنید ؟ ممنون 1 واکنش ها : hatami1372 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در تیر 92 فقط یک سوال من زمانی که فیلم فلش قرار می دم نمایش داده می شه . اما mp4 رو نمایش نمی ده ! مشکل از کانورتره ؟ شما برای تبدیل فیلم های جومینا از چه کانورتری استفاده می کنید ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر