pouria1980 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام به دوستان قالب jv_bellus را نصب کردم ولی مشکلی که با این قالب دارم اینه که در قسمت تنظیمات قالب برای اینکه قالب راست چین بشه گزینه ای نیست ! در صورتیکه در سی اس اس های قالب فایلی تحت عنوان template_rtl موجود هست و اینکه بقیه قالب های این شرکت این امکان رو دارن که راست چین بشن ؟!ممنون می شم راهنمایی کنید تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود زبان سایت شما روی فارسی هست؟ زبان مدیریت رو نمیگم زبان سایت front-end ؟ آدرس سایت تان هم قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در خرداد 92 بله زبان سایت بر روی فارسی است دمو سایت سازنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در خرداد 92 آیا امکانش هست که قالبی فایل rtl داشته باشه ؛ ولی فایل خالی باشه !!من دو تا قالب از شرکت zootemplate دانلود کردم هر دوتاشون فایل rtl رو دارن ولی فایل خالیه!!و با فارسی کردن سایت تغییری در سایت برای راست چین ایجاد نمی شه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود توجه نکردید که گفتم فارسی شده اش رو از سایت های مطمئن فارسی جستجو کنید و نصب کنید؟ این کار رو کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در خرداد 92 فارسی این قالب رو من پیدا نکردم قبلا در انجمن سافت آرشیو یکی موجود بوده که از روی سرور پاک شده ! بسته قالب رو دارم و فقط فایل سی اس اس فارسی قالب رو می خوام ؛ شما اگر جایی رو سراغ دارید لطفا معرفی کنید تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود بر شمابه نظرم جوابی که به شما دادم اشتباهی داده شدهاز شما عذرخواهی می کنم.ببینید فارسی سازی قالب رو یا باید کسی آن را کامل فارسی سازی کنه و به رایگان بذارهو یا باید در سایت های فارسی ساز قالب بروید و در آنجا خریداری کنید مثل http://joominacms.comیا باید سفارش بدید براتون اختصاصی فارسی بشهراه هایی که وجود داشت رو خدمت تان عرض شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در تیر 92 قالب رو فارسی کردم ؛ منتها زمانیکه جوملا رو فارسی می کنی چه قسمت مدیریت و چه قسمت کاربری فایل مربوط به قسمت فارسی template-rtl لود نمی شه و فقط فایل template ( فایل های سی اس اس ) و قالب یه صورت راست چین نمایش داده نمی شه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر