hamid80 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام عرض تبریک به مناسبت ولادت امام حسين(ع) بنده قصد دارم برای قسمت contents یک باکس شدو ویژه تعریف کنم ولی متاسفانه موفق به انجام این کار نشدم یکی به من گفت باید حتما جکوری تعریف کنید ایا با استفاده از css این امکان نیست بشه قسمت مطالب سایت یک با کس شدو به این صورت بگیره قصد دارم شبیح این عکس بشه قسمت مطالبم و کدی که برای این کار استفاده کردم ولی باکس شدو نمایش داده نشد #contents { background:none repeat scroll 0 0 #FFFFFF width:495px; height:auto; margin:0 auto; border-radius:1px; float:left; margin-left:5px; overflow:hidden; padding-left:2.3px; border-radius: 5px 5px 5px 5px; /*overflow: hidden;*/ position: relative; } #contents:before { transform: skew(0deg, 4deg); -moz-transform: skew(0deg, 4deg); -webkit-transform: skew(0deg, 4deg); box-shadow: 5px 5px 5px #000000; -moz-box-shadow: 5px 5px 5px #000000; -webkit-box-shadow: 5px 5px 5px #000000; background-color: black; bottom: 0px; content: ""; height: auto; position: absolute; right: 9px; width: 477px; z-index: -1; } #contents:after { transform: skew(0deg,-4deg); -moz-transform: skew(0deg,-4deg); -webkit-transform: skew(0deg,-4deg); box-shadow: -5px 5px 5px #000000; -moz-box-shadow: -5px 5px 5px #000000; -webkit-box-shadow: -5px 5px 5px #000000; background-color: black; bottom: 0; position: absolute; content: ""; width: 477px; height: auto; left: 9px; z-index: -1; } ادرس سایت persian-learn.ir/demo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 دوست عزیز من برای ساخت اینچنین باکسهای فقط قسمت پایین رو که اشاره کردین با فتوشاپ به اندازه عرض باکسم طراحی میکنم و به پایین باکسم تعریف میکنم و قسمتهای بالایی رو هم رنگ میدم تا درست بشه. و همیشه هم تونستم اینکاررو به راحتی انجام بدم 1 واکنش ها : hamid80 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود قبلن چنین سوالی رو پاسخ داده شده جستجو کنید... 1 واکنش ها : hamid80 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در خرداد 92 من میخواهم اگه شد با استفاده از css این کارو بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در خرداد 92 دوست عزیز من برای ساخت اینچنین باکسهای فقط قسمت پایین رو که اشاره کردین با فتوشاپ به اندازه عرض باکسم طراحی میکنم و به پایین باکسم تعریف میکنم و قسمتهای بالایی رو هم رنگ میدم تا درست بشه. و همیشه هم تونستم اینکاررو به راحتی انجام بدم خوب ممنون می شوم این کار برای سایت منم بکنید و بگین از چه کدی برای این کار استفاده کردین جناب میری من گشتم چیزی پیدا نکرد اگر اموزشی در این باره هست محبت کنید لینکشو بگذارین ممنون می شوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 دوست عزیز ابتدا یه چنین عکسی با فتوشاپ بسازین و با فرمت png ذخیره کنید. یادتون باشه عرض این عکس باید هم عرض با باکسمون باشه. , و در پوشه عکس قالبتون قرار بدین بعد در کلاس باکسمون بک گراند رو به این شکل تعریف میکنیم. #box{ background: #fff url(../images/boxbg.png) no-repeat bottom }; box رو که نوشتم نام موقعیتمونه. boxbg نام عکسیه که ساختیم. #fffهم رنگ زمینه بالایی عکس هست که بهتره هم رنگ با زمینه عکسی که به قسمت پایین موقعیت میدیم باشه. 1 واکنش ها : hamid80 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در خرداد 92 فکر می کنید برای قسمت مطالب بشه از این کد استفاده کرد؟من کد بالا را نوشتم هیچی نمایش داده نشد حالا با یک عکس و این کد مشکلم حل می شه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 دوست عزیز مشکل از کد نیست و اگه درست وارد کرده باشید نشون میده. برای قسمت مطالب هم فک کنم بشه این کار رو کرد. در ضمن مطمئن باشید که برای این موقعیتتون ماژول قرار دادین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در خرداد 92 من بخش contents را به عنوان موقعیت تعریف نکردم بلکه برای گذاشتن مطلب تعریف کردم فکر کنم اگر موقعیت بود با کد بالا مشکلم حل می شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 خب میونی برای content هم بک گراند تعریف کنی!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در خرداد 92 من امدم تو قسمت contents این ویژگی دادم چیزینمایش داده نشد #contents { background:none repeat scroll 0 0 #FFFFFF width:495px; height:auto; margin:0 auto; border-radius:1px; float:left; margin-left:5px; overflow:hidden; padding-left:2.3px; border-radius: 5px 5px 5px 5px; /*overflow: hidden;*/ position: relative; } #contents:before { transform: skew(0deg, 4deg); -moz-transform: skew(0deg, 4deg); -webkit-transform: skew(0deg, 4deg); box-shadow: 5px 5px 5px #000000; -moz-box-shadow: 5px 5px 5px #000000; -webkit-box-shadow: 5px 5px 5px #000000; background-color: black; bottom: 0px; content: ""; height: auto; position: absolute; right: 9px; width: 477px; z-index: -1; } #contents:after { transform: skew(0deg,-4deg); -moz-transform: skew(0deg,-4deg); -webkit-transform: skew(0deg,-4deg); box-shadow: -5px 5px 5px #000000; -moz-box-shadow: -5px 5px 5px #000000; -webkit-box-shadow: -5px 5px 5px #000000; background-color: black; bottom: 0; position: absolute; content: ""; width: 477px; height: auto; left: 9px; z-index: -1; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 background:none repeat scroll 0 0 #FFFFFF تو این قسمت عکست رو معرفی نکردی که. به این شکل وارد کن. background: #ffffff url(../images/box.bg) no-repeat bottom; اینطوری عکست فقط در قسمت پایین contents قرار میگیره و تکرار نمیشه و قسمت های دیگه سفید میشه. 1 واکنش ها : hamid80 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در خرداد 92 ممنون می خواهم بدانم بدون استفاده از عکس هم راهی هست بشه این باکس شدو را درست کرد یا حتما باید جکوری نوشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 با Css هم میشه باکس شادو داد ولی فک نکنم بشه به این شکل گوشه ها را شادو داد. برای شادو دادن با سی اس اس از دستور box-shadow استفاده میکنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در خرداد 92 من امدم از باکس شدو استفاده کردم ولی این باکس شدو سه قسمت داره #contents #contents:before #contents:after کد از نظر منطقی اروری نداره کد بالا ولی نمایش داده نمیشه دلیلش را نمی دانم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر