rostamiani 1 ارسال شده در خرداد 92 سلاممن از مامپوننت Kunena استفاده می کنمکامپوننت به جای فایل kunena.forum.rtl.css از فایل kunena.forum.css استفاده می کنه !!! زبان سایت فارسی هست ... نمی خوام جای فایل ها رو عوض کنم. چزور بهش بفهمونم از نسخه راست به چپ استفاده کنه ؟ آدرس موقت سایت : http://razavi-co.ir/_7gasht متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود زبان سایت شما روی persian می باشد؟ اگر بله و همچنان مشکل پا بر جاست احتمالن توش دست کاری شده شما نسخه فارسی رو این افزونه رو جستجو کنید خواهید یافت. نسخه های دیگر مشکلی نباید باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rostamiani 1 ارسال شده در خرداد 92 درود زبان سایت شما روی persian می باشد؟ اگر بله و همچنان مشکل پا بر جاست احتمالن توش دست کاری شده شما نسخه فارسی رو این افزونه رو جستجو کنید خواهید یافت. نسخه های دیگر مشکلی نباید باشه زبان فارسی هست. این کامپوننت رو از سایت اصلی نصب کردم. نباید دستکاری شده باشه. اگه نسخه دستکاری شده رو نصب کنم می ترسم برای به روز کردن کامپوننت به مشکل بخورم. نسخه فارسی چه تغییراتی کرده ؟ اگه فایل های php دستکاری نشده باشه مشکلی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود نسخه راستچین شده رو جستجو و نصب کنید! ببینید بازم همین طوره؟ 1 واکنش ها : rostamiani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر