hamid22 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلاممن میخوام از سیستم فروش جوم شاپینگ برای فروش فایل استفاده کنم اما پس ازپرداخت که توسط زرین پال است فقط پیام از خرید شما متشکریم نمایش داده میشهو لینک دانلود نمایش داده نمیشهلطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 در تب قرار دادن فایل یکی برای دمو تعریف شده و دیگیری برای فروش فایلفایل دمو را در فیلد مربوطه اپلود نمایید و فایل اصلی را نیز در بخش فایل اصلی برای فروش قرار دهیدبا این کار پس از تایید پرداخت لینک فایل اصلی نمایان خواهد شد سیستم پرداخت باید با جوم شاپینگ یکی باشد اینم آموزش :http://www.webdesigner-profi.de/joomla-webdesign/joomla-shop/forum/posts/7/449.html اگر فقط فروش فایل رو میخواهید راه بندازید می تونید از JDownloads استفاده کنید محدودیت و امکانات بیشتری رو به مدیر میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid22 0 ارسال شده در خرداد 92 با تشکر از راهنمایی شما اما چند نکته 1-من فایل دمو و اصلی رو برای هر محصول آپلود میکردم اما همانطور که گفتم پس از پرداخت هیچ لینکی به نمایش گذاشته نمیشد و نه به ایمیل ارسال نمیشد میخواستم بدونم برای نمایش لینک یا ارسال فایل به ایمیل هر کدوم چه تنظیماتی لازمه ؟ 2- منظور شما از اینکه" سیستم پرداخت باید با جوم شاپینگ یکی باشد" چیه ؟ 3- در مورد JDownloads به نظر شما مزیت اون نصب به جوم شاپینگ چیه؟> چون من قبلا از جی دانلود با اتصال perpay download استفاده کردم اما پس از پرداخت صفحه ای که از اون برای پرداخت اقدام شده بود آورده نمیشد و مشتری مجبور بود بره و فایل مورد نظر خود رو دوباره پیدا کنه و دانلود کنه؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود جی دانلود امکانات بیشتری رو به شما میده مثلن بعد از پرداخت تا چقدر کاربر اجازه دانلود داره مثلن یک روز یا 1 ماه و... سیستم پرداخت با جوم شاپینگ باید همهنگ باشه که جوم شاپینگ بدونه که مراحل پرداخت بخوبی اجرا شده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سید هادی 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام ببخشید چطور میتونم وقتی منو رو ساختم متصلش کنم به جوم شاپینگ کمک فوری راهنمای کنید لطفا بهم ایمیل کنید لطفاh_motamedyan@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما به انجمن جومینا خوش آمدید سوال جدید در تاپیک جدید قوانین ... یک منو از نوع خدمات جوم شاپینگ می سازید و در تنظیمات آن مجموعه یا محصولات را انتخاب می کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeidham 2 ارسال شده در بهمن 92 آیا میشه jdownload و جوم شاپینگ رو باهم استفاده کرد یعنی اینکه باهم بصورت هماهنگ کار کنن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما بنده انجام ندادم ولی دوتا کامپوننت کاملن کامل را می خواهید باهم استفاده کنید؟ اگر هم بشه چیز غیر منطقی هست. هر دو به نحوی در حوزه خودشون به قدری قوی هستند که نیاز شما را بر آورده کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در خرداد 93 سلام ، هر چند این پست یه خورده قدیمی به نظر میاد ولی خواستم یه آموزش برای عزیزانی که میخوان با جومشاپینگ دانلود فایل راه بیندازن قرار بدم : پس از اینکه محصولتون را ساخیتید و فایل را برای دمو یا برای فروش آپلود کردین یه منو جدید بسازید واز قسمت مدیریت فروشگاه ( جوم شاپینگ ) کاربر را انتخاب کنید اسم منو را بزارید مثلا پنل کاربری ، اگه این اسم رو بزارید دیگه دست به هیچ چیز نزید و منو رو ذخیره کنید ، البته سطح دسترسی رو روی ثبت نام شده بزارید تا فقط کاربرانی که ثبت نام کرده اند و وارد سایت شده اند بتونن منو رو مشاهده کنند با این منو کاربر میتونه پروفایلش رو تغییر بده ، یا خریدهایی که که کرده رو ببینه و فایل رو دانلود کنه و از اون قسمت میتونه از سایت هم خارج بشه یا میتونید عنوان منو رو خریدهای من بزارید و از بخش انتخاب ها در سمت چپ گزینه user/orders رو انتخاب کنید که با انتخاب این گزینه کاربر میتونه جزئیات خرید ببینه و فایل رو دانلود کنه یا علی مدد هدیه به روح امام خمینی و شهدا صلوات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر