Atefeh2 1 ارسال شده در خرداد 92 کامپوننت برای جوملا1.5 ودقیقا مثل joominapay که وصل بشه به بانک ملت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در خرداد 92 سلام دقیقا که مثل این برنامه نیست ولی شما می تونید از کامپوننت و ماژول p30mellat استفاده کنید و می تونید برید زرین پال ثبت نام کنید و هم از امکانات این سایت بهره بگیرید و هم میتونید از افزونه های این سایت استفاده کنید که فکر کنم رو جوملا 1.5 هم کار بکنه https://ir.zarinpal.com/Labs نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Atefeh2 1 ارسال شده در خرداد 92 p30mellat خطا داره وکار نمیکنه. میشه لطف کنید بیشتر در مورد زرین پال توضیح بدین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در خرداد 92 سلام برید تو سایتشون اطلاعات کاملی بهتون میده سیستم هایی مثل زرین پال هست مثل پی لاین که می تونید از اونا هم استفاده کنید به صورت خلاصه می تونم بگم زرین پال یا پی لاین یه نوع سایت واسطه هستن که سایت شما را وصل به سیستم های بانکی میکنند و در ازاش درصدی از کل را بر میدارن فکر کنم 1 در صد میدونید که برای وصل شدن به پایانه های بانکی باید برید بانک و بعد از کلی دردسر یک کد پایانه مخصوص به شما بدهند پی لاین یا زرین پال این مراحل را کوتاه کردن و شما میتونید با متصل شدن به این سیستم ها میتونید به همه پایانه های بانکی متصل بشین خیلی خلاصه و مختصر و مفید گفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر