mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان کامپوننت فارسی شده و راستچین شدهsobiproرو کسی داره.فارسی شدش تو نت هست ولی راستچین نشده و این اصلا فایده نداره. اگه کسی راستچین شدشو داره لطفا لینک بده ممنون.من که هرکاری واس راستچین کردنش کردم تا دو-سه روز راستچین شد ولی بعدش دوباره همون آش و همون کاسه . بعد چپ چین شد!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 دوستان من هرچی این کامپوننت رو در کدهای Css تغییرات ایجاد میکنم آخه دو روز بعد دوباره بر میگرده به حالت اولش !!!! کلافه ام کرده... وقتی قیمت رو فارسی تایپ میکنم به این شکل میاره00000055 00 میرم کدشو پیدا میکنم و ltr میکنم و درست میشه ولی بعد دوروز که میگذره دوباره بر میگرده شکل اولش. چیکار کنم؟؟؟ قسمت ورود مطالب توسط کاربران هم چپ چین هست از طریق کدهای مربوطه اش میرم راست به چپ میکنم ولی بعد دو روز دوباره بر میگرده حالت اولش.... تو رو خدا کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 اینم از عکس قسمتهایی که میگم. دوستان مدیر و حرفه ای فک کنم این کامپوننت در جومینا هم هست لطفا این مشکل رو بر طرف کنید. قسمت 2=> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر