jafar007 40 ارسال شده در خرداد 92 سلام وقتی یه نظر میزارم بعد میرم تو مدیریت تاییدش میکنم و میام صفحرو رفرش میکنم نظرو نشون نمیده. بعد از یه مدت که میگذره نشون میده. حتی وقتی تو قسمت مدیریت تغییر میدم خیلی طول می کشه که نشون بده مثلا گزینه وب سایت رو وقتی غیر فعالش کردم هر چقدر صفحرو رفرش کردم برش نمی داشت و هنوز نشونش میداد فقط وقتی رفتم تو یه مطلبی که تاحالا نرفته بودم اونجا نشون داد که غیرفعال شده. بنظر کش کردنش خیلی زیاده چطوری میشه تنظیمش کرد.؟ درضمن گزینه نمایش نظرات در سورس وب سایت رو روی بله بزارم بهتره یا خیر . کدوم روی سئو بیشتر تاثیر داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام کش رو میتونید در قسمت تنظیمات کلی زمانش رو کم کنید یا کلا" غیرفعالش کنید برای رفرش صفحات از Ctrl+F5 استفاده کنید مورد دوم فرق آنچنانی نداره ولی برای سئوی بهتر میتونید روی بله قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در خرداد 92 مرسی تنظیمات کلی جوملارو می دونستم میخواستم ببینم خود افزونه چیز خاصی داره یا نه برای رفرش هم از ctrl +F5 استفاده کردم چند بارم هم ولی نمیشه. مثل اینکه باید یه مقداری طول بکشه تا یه چیزی ثبت بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام مشکل از جی کامنت نیست . مشکل از جای دیگه ای باید باشه که روی جی کامنت هم تاثیر میذاره اگر از قالبهایی استفاده میکنید که در تنظیماتشون ، تنظیم منحصربفردی برای کش کردن دارند میتونید در اونجا کش رو غیرفعال کنید با قالب پیشفرض جوملا هم تست کنید اگر باز هم نتیجه نگرفتید افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید از منوی تعمرات هم کش ها و کشهای منقضی شده را پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : jafar007 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر