mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان. من با کامپوننت akeeba یک بک آپ از سایتم به فرمت zip میگیرم و میخام بسته ی نصبی رو که دریافت کردم رو نصب کنم. البته نه در همون جوملا. مثلا میخام در یه دیتابیس دیگه نصبش کنمو مجزا از سایتی باشه که ازش بک آپ گرفتم. فایل zip رو در یه پوشه در htdoc اکسترکت میکنم ومیرم که نصبش کنم با یه صفحه سفید عاری از هیچگونه پیغامی روبرو میشم. میشه راهنمایی بکنید که مشکل از چی میتونه باشه؟ رو لوکال کار میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 دوستان ممکنه مشکل از این باشه که رو لوکال کار میکنم؟ یا تنظیمات خاصی داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 92 با سلام بک آپ سالم هست؟ برنامه لوکال اتون چیست؟ (بک آپ سالم باشه روی لوکال هم میتونید نصب کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 با سلام بک آپ سالم هست؟ برنامه لوکال اتون چیست؟ (بک آپ سالم باشه روی لوکال هم میتونید نصب کنید) موفق باشید خب با کامپوننت بک آپ میگیرم دیگه باید سالم باشه. از xampp استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 92 با سلام درست هست که با کامپوننت میگیرید ولی باز هم ممکنه در برخی مواقع ناقص باشه به هر حال از برنامه لوکال ومپ سرور استفاده کنید (قبلا نسخه سازگار در انجمن معرفی شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 خب دوست عزیز اگه از لوکال ومپ سرور استفاده کنم چطوری جوملام رو از xampp به ومپ انتقال بدم؟؟؟؟؟؟!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 92 با سلام مگر نفرمودید با آکیبا بک آپ گرفتید !؟ همان بک آپ را در ومپ استفاده کنید موفق باشید 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر