shayan3040 3 ارسال شده در خرداد 92 (ویرایش شده) سلام من از این کد اسکرول استفاده می کنم <marquee direction="right" bgcolor="#C0C0C0" width="400" height="20" style="color: #0000FF; font-size: 12pt" scrollamount="5" behavior="scroll">متن متحرك</marquee> ولی میخواهم زمانی که با موس روش میرم تصاویر یا متن متوقف شود لطفا کمک کنید چطوری این کارو بکنم ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی عنوان تاپیک اصلاح شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام میتونید این دو تا خاصیت رو هم به تگ مربوطه اضافه کنید onmouseout="this.scrollAmount=4;" onmouseover="this.scrollAmount=0;" موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در تیر 92 با سلام میتونید این دو تا خاصیت رو هم به تگ مربوطه اضافه کنید onmouseout="this.scrollAmount=4;" onmouseover="this.scrollAmount=0;" موفق و پیروز باشید یا حق ممنون ولی به کجای کد اضافه کنم اولش یا اخرش شرمنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام داخل تگ marquee بعد از آخرین خاصیت اضافه کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در تیر 92 با سلام داخل تگ marquee بعد از آخرین خاصیت اضافه کنید موفق و پیروز باشید یا حق ممنون درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در مرداد 93 سلام اين تگ رو كجا بايد استفاده كرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام اين تگ رو كجا بايد استفاده كرد. يه ماژول Html سفارشي بسازيد داخلش كد رو بنويسيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samoon 0 ارسال شده در دی 94 خوب چجوری عکس ها رو با لینک توی این کد قرار بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 ابزار هاش توی ادیتور هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر