yousof2000 36 ارسال شده در خرداد 92 سلام من فونت سایت رو از طریق روش font-face تغییر دادم که البته از دو تا فونت استفاده کردم یکی برای متن و یکی برای تیترها و به اصطلاح headerها. در مرورگرهای chrome و firefox هیچ مشکلی از لحاظ تغییر فونت در نسخه های مختلف ندارم ، اما در مرورگر internet explorer 10 این مشکل فقط برای فونتی که برای متن انتخاب کرده ام وجود دارد و فونت به Arial تبدیل میشود.البته در نسخه های پایینتر هیچ مشکلی وجود ندارد. کسی میتونه کمک کنه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bewran 3 ارسال شده در خرداد 92 سلام من فونت سایت رو از طریق روش font-face تغییر دادم که البته از دو تا فونت استفاده کردم یکی برای متن و یکی برای تیترها و به اصطلاح headerها. در مرورگرهای chrome و firefox هیچ مشکلی از لحاظ تغییر فونت در نسخه های مختلف ندارم ، اما در مرورگر internet explorer 10 این مشکل فقط برای فونتی که برای متن انتخاب کرده ام وجود دارد و فونت به Arial تبدیل میشود.البته در نسخه های پایینتر هیچ مشکلی وجود ندارد. کسی میتونه کمک کنه؟ با تشکر http://forum.joomina.ir/topic/20114-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-sj-worldnews/#entry97076 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در خرداد 92 دوست عزیز ، متشکرم ولی مطالب پست رو انجام دادم و اتفاقی نیفتاد. توجه کنید که همونطور که در پست قبل گفتم این مشکل رو فقط با IE10 دارم. کسی میتونه کمک منه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در خرداد 92 کسی نیست پاسخ بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bewran 3 ارسال شده در خرداد 92 کسی نیست پاسخ بده؟ سلام دوست من متاسفانە تا بە حال کسی نتونستە این مشکل رو حل کنە منم همین تقاضای شما رو داشتم ولی لینک بالا رو واسم فرستادندو تغییری ایجاد نشد. 1 واکنش ها : yousof2000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر