farshad.notash 1 ارسال شده در خرداد 92 سلام من کامپوننت «فروشگاه جومشاپینگ» و سپس کامپوننت «اتصال جومشاپینگ به بانک ملت» رو در سایت خودم نصب کردم. الان خود فروشگاه ساز خوب کار میکنه. اما متاسفانه وقتی وارد کامپوننت اتصال به بانک ملت از منوی کامپوننتها در مدیریت جوملا 2.5 میشم با پیغام زیر روبرو میشم یک خطا رخ داده است - 404 کامپوننت پیدا نشد برگشت به کنترل پنل مشکل از کجاست؟ ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Atefeh2 1 ارسال شده در خرداد 92 http://www.joomina.ir/joomla-extension-bank-commerce/552-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-joomshopping-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D9%84%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86.html مراجعه کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود مطمئن هستید پوشه ای رو از روت هاست تون حذف نکردید؟ فقط با همین کامپوننت مشکل دارید؟ یکبار از طریق منو افزونه ها » نصب/حذف » مدیریت افزونه رو کامل حذف کنید و دوباره نصب کنید می تونید از طریق نصب از طریق پوشه هم اقدام کنید 1 واکنش ها : farshad.notash نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshad.notash 1 ارسال شده در خرداد 92 حذفش کردم و دوباره نصبش کردم یادم رفت اینو بگم بعد از اینکه نصب میشه پیغام زیر نمایش داده میشه Copy] An error has occurred when copying component file between/home3/keimyaco/public_html/administrator/components/com_joominajsmellat/js/pm_mellat/and/home3/keimyaco/public_html/components/com_jshopping/payments/pm_mellat/folder already exsist کامپوننت با موفقیت نصب شد اینم عکسش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام بعد از حذف افزونه بررسی کنید که آثاری از افزونه بر روی هاست و دیتابیس باقی نمانده باشد مخصوصا آن مسیرهایی که در پیغام خطا میبینید پس از اطمینان از حذف کامل افزونه را مجددا" نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Atefeh2 1 ارسال شده در خرداد 92 خواهشا یک پلاگین برای جوملا1.5 بدهید که جوم شاپینگ به بانک ملت متصل شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 خواهشا یک پلاگین برای جوملا1.5 بدهید که جوم شاپینگ به بانک ملت متصل شود. با سلام سوال جدید در تاپیک جدید ! این تاپیک مربوط به بخش جوملا 2.5 میباشد به هر حال در سایت جومینــــــا قبلا پلاگینش منتشر شده است در بخش افزونه های بانکی جستجو کنید خواهید یافت موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshad.notash 1 ارسال شده در خرداد 92 با سلام بعد از حذف افزونه بررسی کنید که آثاری از افزونه بر روی هاست و دیتابیس باقی نمانده باشد مخصوصا آن مسیرهایی که در پیغام خطا میبینید پس از اطمینان از حذف کامل افزونه را مجددا" نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق من آثار و اثراتی که در اون پیغام اومده بود رو پاک کردم و دوباره افزونه رو نصب کردم این بار هیچ پیغام خطایی نداد «کامپوننت با موفقیت نصب شد» ولی بازم وقتی روی اون ازدرون منوی کامپوننتها کلیک میکنم با پیغام زیر روبرو میشم: 404 - یک خطا رخ داده است کامپوننت پیدا نشد در ضمن جوملا فقط با این افزونه مشکل داره و بنده چیزی رو از روی هاست پاک نکردم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر