shayan3040 3 ارسال شده در خرداد 92 سلام من ماژولی مثل سایت کانون میخواهم که مثلا نوشته اخبار و زیرش نوشته جدید ترین ها و پربازدیدترین ها که به صورت تب هست یعنی یک ماژول تب دار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در خرداد 92 سلام ماژول های تب ساز زیادی برای جوملا وجود دارد که با یه سرچ در گوگل فارسی میتونید پیدا کنید مثل sptab 3 واکنش ها : shayan3040، فرحزادیان و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در خرداد 92 سلام ماژول های تب ساز زیادی برای جوملا وجود دارد که با یه سرچ در گوگل فارسی میتونید پیدا کنید مثل sptab من میخواهم که تو یک کادر باشه و به صورت یک مربع که بالاش یک تبش پبازدیترین باشه و یک تبش محبوبتربن ها و همه این ها در یک ماژول و در یک مربع باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 92 با سلام همانطور که دوست عزیزمون اشاره کردند تب سازهای زیادی وجود دارند... پیشنهاد میکنم یک به یک تست کنید و اگر مورد دلخواه را پیدا نکردید یکی از همان تب سازها را خصوصی سازی کنید موفق باشید 2 واکنش ها : shayan3040 و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر