mocd 27 ارسال شده در خرداد 92 سلام من از نسخه بهینه شده درگاه پرداخت جومینا برای بانک ملت استفاده می کنم. (نسخه مناسب برای سرورهای خارجی) شماره درگاه و نام کاربری و پسورد رو هم وارد کردم. (شماره درگاه رو از داخل عکس پاک کردم) در هنگام اتصال به درگاه بانک این ارور رو میده. ممنون میشم بررسی کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mocd 27 ارسال شده در خرداد 92 سلام این مشکل حل شد علت این خطای من یعنی Array ( [faultcode] => soap:Client [faultstring] => Unmarshalling Error: For input string: " " ) اشتباه وارد کردن شماره ترمینال بانک بود. (شماره رو با نقطه وارد کرده بودم) حالا یه مشکل دیگه هست اونم اینه که وقتی می خواد به بانک ارجاع بشه توی صفحه می مونه و متن "در حال انتقال به بانک لطفا کمی صبر کنید" نمایش داده میشه.(فایل joominamellat.php) ممنون میشم بررسی کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در خرداد 92 درود قبلا در این مورد صحبت شده. جستجو کنید و سپس به درج موضوع بپردازید. کلیک کنید قوانین را رعایت کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر