sbj1359 9 ارسال شده در خرداد 92 سلام من هنگامیکه میخوام در خبرنامه پیامکی ، پیامک ایرانیان در سایت ثبت نام کنم با پیام خطای زیر مواجه میشم.لطفا راهنمائی فرمائید. البته در پیامک ایرانیان دارای یوزر و پسورد هستم. Warning: require_once(/home/herizehi/public_html/herizeh.ir/new\includes\defines.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/herizehi/public_html/herizeh.ir/new/modules/mod_irpayamaknewsletter/submit.php on line 12Fatal error: require_once() [function.require]:Failed opening required'/home/herizehi/public_html/herizeh.ir/new\includes\defines.php'(include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/herizehi/public_html/herizeh.ir/new/modules/mod_irpayamaknewsletter/submit.php on line 12 این هم آدرس ماژولی که استفاده کردم و نصب شد : http://www.ir-payamak.com/component/attachments/download/18.html این هم آدرس سایت که حبرنامه را در پایین صفحه میتونید مشاهده کنید. http://herizeh.ir/new/index.php/fa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام افزونه رو بطور کامل حذف کنید و مجددا" نصب کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه ترجیحا" از طریق نصب از پوشه ، نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sbj1359 9 ارسال شده در خرداد 92 دوست گرامی جناب آقای صفرعلی سلام و ممنون از پاسخگوئی شما افزونه را حذف کردم و دوباره نصب کردم ولی از طریق بارگذاری فایل بسته نصبی چون از روش نصب از پوشه نشد. ولی همچنان مشکل به قوت خود باقی هست لطفا میشه بررسی فرمائید. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام تو خط 12 فایل submit.php بررسی کنید که آدرس به شکل صحیح وارد شده باشه اونطور که در پیغام خطا مشخصه ایراد از اینه که به جای / علامت \ قرار گرفته که درست نیست و به همین دلیل فایل فراخوانی نمیشه اگر به علائم قبل و بعد از پوشه new دقت کنید بهتر متوجه منظورم میشوید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sbj1359 9 ارسال شده در خرداد 92 دوست گرامی جناب آقای صفرعلی سلام و ممنون از پاسخگوئی شما منظور شما را متوجه شدم ولی متاسفانه نتونستم تغیراتی در فایل submit.php اعمال کنم لیکن این فایل را که از طریق ftp و از مسیر new/modules/mod_irpayamaknewsletter سرور دانلود کردم قرار میدم.میشه لطفا بررسی فرمائید. با تشکر submit.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام این فایل بصورت کدشده هستش . مطمئن شوید که روی سرورتون سورس گاردین نصب شده باشه البته افزونه هایی که منتشر میشن بارها تست میشن . به هر حال بهتره با برنامه نویس افزونه جناب تهرانی در ارتباط باشید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sbj1359 9 ارسال شده در خرداد 92 با سلام این فایل بصورت کدشده هستش . مطمئن شوید که روی سرورتون سورس گاردین نصب شده باشه البته افزونه هایی که منتشر میشن بارها تست میشن . به هر حال بهتره با برنامه نویس افزونه جناب تهرانی در ارتباط باشید موفق و پیروز باشید یا حق با سلام جناب آقای تهرانی بنده در تماس تلفنی هم خدمت شما عرض کردم نمیدونم به یاد دارین یا نه ولی اگر خواستین بفرمائید تا مشخصات هاست را واستون پیام خصوص یا ایمیل کنم.اگر این مشکل را حل بفرمائید منت بزرگی بر بنده گذاشتین چون این افزون کاربرد شایانی در سایت ما داشت و خیلی کارساز بود. با تشکر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر