mnkh97 7 ارسال شده در خرداد 92 با سلام تمامی تصاویر گالری من به صورت مستطیلی هستند و بطور پیشفرض تصاویر کوچکی که در فوکا گالری هست مربعی شکلند چجوری می تونم تصاویر کوچک را مستطیل شکل کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام در تب کنترل پنل فوکاگالری اون بالا یه دکمه تنظیمات هست روی اون کلیک کنید و به سربرگ اصلی بروید و در آنجا تنظیمات موردنظرتون رو اعمال کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در خرداد 92 ممنون ولی کدوم قسمت را باید تغییر بدم نتونستم پیدا کنم اگر کمک کنید ممنون میشم فوکا گالری زبان اصلی است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام components > phocagallery > options > Main > Images And Detail Window Size Settings موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mnkh97 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در خرداد 92 با سلام بسیار ممنون همه عکسهای کوچیک 100*100 هستند و وقتی سایزهاشون را عوض می کنم فرقی نمیکنه یعنی حالا که ارتفاع را 160 گذاشتم فقط عکسهای جدید ارتفاعشون 160 میشه؟ و باید همه تصاویر را از نو آپ کنم؟ آیا راهی برای از نو آپ نکردن تصاویر وجود نداره؟ تصاویرم در سایزهای مختلفی هستند راه دیگه ای وجود نداره تا با نسبت خود تصویر،تصاویر کوچیک ساخته بشن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر