tarhine 2 ارسال شده در خرداد 92 سلام. دوستان ، مشکلی که با جی کامنت دارم اینه که نمیشه تعداد پاسخ به هر نظر رو تعیین کرد، من میخوام برای هر نظر نهایتا بشه یک پاسخ درج کرد (یعنی پاسخ ها بصورت تو در تو و درهم برهم نشه و فقط یک پاسخ برای هر نظر بشه قرار داد)در تنظیماتش چنین چیزی ندیدم ولی احتمالا دوستان برنامه نویس میتونن کدنویسی قسمت پاسخ ها رو ادیت کنند و به یک پاسخ محدود کنن. منتظر پاسخ و راهنمایی دوستان هستم. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود به انجمن جومینا خوش آمدیـــد به نظر غیر منطقی میاد که هر مطلب فقط یک نظر داشته باشه خوب یعنی هر کی زودتر رسید می تونه نظر بده حتی اگر نظرش بی معنی باشه!! ولی اینکه هر تعداد نظرات هر کاربر رو تحت کنترل داشته باشید این امکان وجود داره 1 واکنش ها : tarhine نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tarhine 2 ارسال شده در خرداد 92 خیلی ممنون از پاسخ شما. اما دوست خوبم اگر با دقت بیشتری به سوال نگاه کنید؛ من عرض کردم یک پاسخ به هر نظر؛ منظورم یک نظر برای هرمطلب نبود. چون در جی کامنت میشه نظرات رو لایک کرد یا به هر نظر پاسخ داد. من میخوام تعداد پاسخ به هر نظر رو به یک محدود کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود اگر منظور تان همون نقل و قول است خوب می تونید کاری کنید فقط مدیر و یا کسی که خودتان مد نظر است نقل قول داشته باشد اینجوری فقط خودتان یکبار نقل قول دارید یا در تنظیماتش که اگر نقل و قول های تو در تو را غیر فعال کنید فقط به هر نظر یک نقل و قول یا همان یک جواب داده میشه نقل قول بعدی به جواب نظر داده میشه نه به خود نظر. اونم در کاری دیگر به خود نظر همان اولی داده شده 2 واکنش ها : tarhine و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tarhine 2 ارسال شده در خرداد 92 درود - ممنون از پاسخ شما. بله منظور من همان نقل قول هست ولی اینکه محدود بشه فقط برای مدیران رو نمیخوام. میخوام هرکسی که نظر رو میبینه بتونه نقل قول دلخواهش رو بنویسه برای نظر. مثلا در کامنتو یا جا کامنت میشه تعداد نقل قول برای هر دیدگاه رو از بخش مدیریت روی هر عددی خواستی تنظیم کنی ولی در جی کامنت تعداد نقل قول برای هر نظر نامحدوده. یعنی کنترلی در اون نیست و برای همین هم فرضا وقتی نظری داده میشه شاید 20 تا نقل قول برای اون نظر درج میشه که خیلی ظاهر زشتی پیدا میکنه و دائما تودرتو کشیده میشه اون نظر. مورد دوم هم مطمئنید؟؟؟ چون اگر کلا غیر فعال کنم نقل قول رو، فکر کنم کاملا غیر فعال میشه و همون یک پاسخ رو هم نمیشه قرار داد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود بلی غیر فعال کنید فقط نقل قول های تو در تو غیر فعال میشه و برای هر نظر می توان حد اقل یک تقل و قول داشت. 1 واکنش ها : tarhine نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tarhine 2 ارسال شده در خرداد 92 درود بلی غیر فعال کنید فقط نقل قول های تو در تو غیر فعال میشه و برای هر نظر می توان حد اقل یک تقل و قول داشت. بسیار ممنون از راهنمایی و لطف شما. 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام یه راه دیگه برای اینکار اینه که در تنظیمات جی کامنت یادمه یه گزینه ای بود برای انتخاب نوع طرح بندی که دو تا گزینه داشت یکی بصورت درختی و دیگری بصورت مسطح اگر روی حالت درختی باشد که همون حالت تو در تو ایجاد میشه شما روی حالت مسطح قرار بدید در اینصورت کلیه نظرات و پاسخها بصورت همتراز نمایش داده میشن پاسخها را هم هر کس به هر تعداد میتونه بصورت نقل قول وارد کنه بدون اینکه ظاهر نظرات بهم بریزه موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : tarhine و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر