vapa_71 42 ارسال شده در خرداد 92 سلام من یک ماژول پشتیبانی آنلاین میخوام فرقی نمیکنه یاهو باشه یا چیز دیگه فقط کار کنه و تست شده باشه توی سایت چند مورد بود که متاسفانه یا فایلاش حذف شده بود یا دموش قابل مشاهده نبود و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود این یه نمونه : http://extensions.joomla.org/extensions/communication/online-status/20978 اینم بقیه افزونه ها: http://extensions.joomla.org/extensions/communication/online-status 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Atefeh2 1 ارسال شده در تیر 92 سلام لطفا فارسی قرار بدین.اینا انگلیسین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما بنده سراغ ندارم! باید منتظر باشید یا کسی به شما اگر داره بده یا خودتون در گوگل جستجو کنید.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosyn 0 ارسال شده در تیر 92 سلام هر چه در سایت گشتم نتوانستم جایی برای تشکر از کارکنان واعضای جوملای فارسی پیدا کنم لذا اگر در جایش تشکر نکردم بنده از شما پوزش میطلبم.با تشکر بخشی .شاید بتوانم در طراحی بنر به اعضا کمک کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 سلام هر چه در سایت گشتم نتوانستم جایی برای تشکر از کارکنان واعضای جوملای فارسی پیدا کنم لذا اگر در جایش تشکر نکردم بنده از شما پوزش میطلبم.با تشکر بخشی .شاید بتوانم در طراحی بنر به اعضا کمک کنم. با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید از اظهار لطف و محبت شما نسبت به تیم جومینــــــا خرسند و سپاسگزاریم برای این نتونستید جایی برای تشکر پیدا کنید چون حداقل در جومینــــــا برای سپاس و تشکر فعالیتی انجام نمیشه خدمت به اعضا و دوستداران جوملا و جومینــــــا باعث افتخار تیم جومینــــــا است ممنون میشم قبل از فعالیت در تالار قوانین بخشهای مختلف را هم مطالعه فرمایید از تبلیغات مستقیم در داخل پستها اجتناب کنید برای تبلیغ میتونید از امضاتون استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر