naladra 2 ارسال شده در دی 89 PHP Ticket <?=get_variable('version');?>PHP Ticket <?=get_variable('version')." on ".get_variable('host').""; ?>نمایش بلیط | Add Ticket | Show Closed | Search | Configuration | Help | Logout نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در دی 89 شما فایل رو درست utf-8 کرده اید منتها ما یک نوع utf-8 دیگه هم داریم که utf-8 with out BOM هستش در این صورت فایل شما utf-8 هست ولی فارسی رو درست نمیخونه دوست عزیز شما بهتره که فایل وقتی در ادیتور سی پینل باز می کنی کپی کنی و در فایل notepade++ باز کنی بعد اگر از قسمت encoding یک نگاهی به کد فایل بندازی متوجه میشه که فایل with out BOM هست کافی در قسمت پایین که نوشته convert to UTF-8 اونو کلیک کنی و در سیسم کامپیوتر خودتون سیوش کنید می بینید که فارسی شما درست شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در دی 89 خیلی ممنون مشکل تاحدودی حل شد. فقط یک مسئله ای هست اونم اینکه من فایل هایی که باید تبدیل میشد را از هاست پاک کردم و آنها رو تبدیل کردم دوباره آپ کردم. دوباره مشکل پیش اومد. مجبور شدم دوباره سورس رو از اول بریزم و فقط یک فایل رو تبدیل کردم اون درست شد. ولی فکر کنم برای بقیه مشکل پیش بیاد . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر