probing_online 15 ارسال شده در خرداد 92 سلام من برای سایتم چند دمو نیاز دارم ، که باید ار جوملاهایی که ساختم تهیه کنم. اما این کار باعث میشه از کارهام سوء استفاده بشه ! ره حل چیه ؟ میشه جوملاهایی که دارم رو تبدیل به اچ تی ام ال کنم ؟ ساده ترین و بهترین راه چیه ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 92 با سلام اسکرین شات بله میشه / سورس صفحه رو ذخیره کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در خرداد 92 اسکرین شات رو که نمی خ.وام ؟در مورد سورس صفحه می شه بیشتر توضیح بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود ساده ترین راه اینه که روی صفحه مورد نظر کلیک راست کرده گزینه ی view source رو بزنید و کدها رو بصورت یک فایل html ذخیره کنید یا به هر صورت دیگه دقت کنید پوشه images هم باید بگیرید و لینک ها رو دوباره بازسازی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در خرداد 92 خوب تکلیف css ها و صفحات دیگه چی میشه ؟! آقای تهرانی قبلا یه راه خیلی خوب گفته بودن ، اما هر چی سرچ می کنم پیدا نمی کنم !!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در خرداد 92 درود بر شما شما فایل زیر رو دانلود کنید و ببنید در مشاهده اون مشکلی دارید یا خیر؟ http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13707260791.zip پایدار باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در خرداد 92 بدون مشکل کار می کنه آقای آمره ای این از چه روشی استفاده کرده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود روشی برای خروجی گرفتن از صفحات استفاده از نرم افزار Ofline Explorer می باشد جستجو کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در خرداد 92 In Firefox Browser: Ctrl +U سپس: Ctrl+S در انتها یک فایل با فرمت Html در اختیار خواهید داشت/موردی بعدی هم میتونید برخی از قسمت های قالب رو کد کنید که از سوء استفاده از قالب خیالتون راحت باشه پایدار باشید 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در خرداد 92 آقا ممنون فقط 2 سوال 1- اینکه تصاویر رو الان درست نشون می ده . اگه به هاست منتقل کنم هم همینطوره ؟ یا باید دوباره تصاویر رو هم آپلود کنم. 2 - در مورد کد کردن قالب می شه بیشتر توضیح بدین ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر