Reran 0 ارسال شده در دی 89 سلام خسته نباشید نمی دونم به این نوع درخت چی میگن http://www.esl.eu/eu/sc2/1on1/latenightcup21/rankings/ کسی نمونه برا جملا داره ؟؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز این یک چارت هست بصورت درختی که می تونی از چارت ساز استفاده کنی که توی جومینا هستش ولی مخصوص اعضا جومینا هست. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 با سلام از این افزونه هم می تونید استفاده کنید http://extensions.joomla.org/extensions/miscellaneous/11303 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Reran 0 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز این یک چارت هست بصورت درختی که می تونی از چارت ساز استفاده کنی که توی جومینا هستش ولی مخصوص اعضا جومینا هست. موفق باشید ممنون از پاسختون ولی خوب مگه من عضو نیستم ؟؟؟؟ !!! اقای رضایی اینی که شما گفتید با موردی که اقای امین دادند تفاوتی داره ؟؟؟؟ اگر اره خواهشا لینکشو بهم بدید سایت که بستست ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 سایت جومینا در حال بروز رسانی است و اگر عضو هستید کمی صبر کنید تا سایت بروزرسانی شود! البته عضویت در سایت با انجمن متفاوت است و معدود افزونه های مخصوص اعضا میباشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Reran 0 ارسال شده در بهمن 89 اقا میشه خواهشا این کامپوننت رو برام بفرستید ؟؟؟ نیاز دارم یوزرهای سایت با انجمن نیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 89 اقا میشه خواهشا این کامپوننت رو برام بفرستید ؟؟؟ نیاز دارم یوزرهای سایت با انجمن نیست ؟ نه دوست عزیز. یوزرهای سایت با انجمن متفاوت هستند و این کامپوننت مخصوص اعضای جومینا می باشد. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Reran 0 ارسال شده در بهمن 89 افرین به شما که اینجور جوملا رو انتشار میدید مشکلی نیست خودم تا شب این مورد رو با کامپوننت گوگل مپ فارسی می کنم کاره شما هم اصلا درست و حرفه ای نیست یا متن باز باشید یا تجاری یا بذارید برای دانلود یا برای فروش متاسفم واقعا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز هرجایی تو دنیا سیاستهای خودشو داره!! جومینا هم سیاستهای خودشو من خودم عضو سایت جومینا نیستم ولی سیاستهاشونو میپسندم ،اگر برای فروش می گذاشتن منفعتش فقط شامل صاحبان جومینا می شد ولی با این سیستم دوستان زیادی شامل این منفعت میشن. شما هم انشاالله به مقصودتون برسین. من منظورتون رو از با گوگل مپ فارسی میکنم نفهمیدم،در هر صورت اگه کمکی هست رو من حساب کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 89 با تشکر از کاربر عزیز Reran بیش از 90 درصد امکانات جومینا برای عموم انتشار داده میشه و شما می تونید از اونها استفاده کنید. در رابطه با این که می گید یا فروش یا تجاری یا که رفتار ما ... من یک پیشنهاد می کنم که حتماً قوانین جومینا و همچنین اهداف جومینا را مطالعه نماید تا درچار همچین تردیدهایی نشید. یکی از اهداف تشکیل جومینا ایجاد محیطی دوستانه و بحث و گفتگو هست. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر