mahan57 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام من پلاگین Rich Snippets Vote رو نصب کردم سایت سازنده نوشته بعد از نصب،بعد از کد زیر یه کد دیگر رو اضافه کنید <span id=\"extravote_".$id."_".$xid."\" class=\"extravote-count\"><small>"; ولی مسئله اینه که همچین کدی درون extravote.php وجود نداره کسی می تونه راهنمایی کنه که کد رو کجا باید قرار داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 92 با سلام لینک و دمو توضیحات سایت سازنده ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahan57 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام لینک و دمو توضیحات سایت سازنده ؟ یا حق http://www.deconf.com/en/projects/joomla-extra-vote-compatibility-with-google-rich-snippets-star-rating/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 92 با سلام Open file: plugins/content/extravote.phpAfter: <span id=\"extravote_".$id."_".$xid."\" class=\"extravote-count\"><small>"; Add: $document =& JFactory::getDocument(); $evaluate = ($rating_count==0) ? "0" : number_format($rating_sum/$rating_count,1); echo "<div><small><span class='hreview-aggregate'><span class='item'><span class='fn'>".$document->title."</span></span>, <span class='rating'><span class='average'>". $evaluate."</span> out of <span class='best'>5</span> based on <span class='count'>".$rating_count."</span> rating <span class='summary'></span></span></span></small></div>"; 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahan57 0 ارسال شده در خرداد 92 مشکل من نوع کدی که باید قرار بدم نیست بلکه محل قرارگیری کد هست!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام شما ابتدا به مسیر plugins/content/extravote.php بروید و خط زیر را پیدا کنید <span id=\"extravote_".$id."_".$xid."\" class=\"extravote-count\"><small>"; بعد از این خط ، اون سه خط کد آخر که در پست شماره 4 آقای شمسی قرار دادند رو اضافه کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahan57 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام شما ابتدا به مسیر plugins/content/extravote.php بروید و خط زیر را پیدا کنید بعد از این خط ، اون سه خط کد آخر که در پست شماره 4 آقای شمسی قرار دادند رو اضافه کنید موفق و پیروز باشید یا حق با عرض معذرت:بهتر نبود ابتدا پست اول من رو مطالعه می کردید و بعد راهنمایی میکردید من عرض کردم همچین کدی(<span id=\"extravote_".$id."_".$xid."\" class=\"extravote-count\"><small>";( وجود نداره که بعد از اون،کد مورد نظر رو وارد کنم.بهر حال ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام خب این کدی که میفرمایید اصلا متعلق به این افزونه نیست !! اگه به عنوان لینک صفحه ای که قرار دادید هم دقت کنید متوجه خواهید شد این کد رو در پلاگین زیر میتونید پیدا کنید http://extensions.joomla.org/extensions/clients-a-communities/ratings-a-reviews/5483 موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : فرحزادیان و mahan57 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر