zlili35 0 ارسال شده در دی 89 سلام من یک قالب خارجی رو فارسی کردم و توش فارسی نوشتم مشکل من با جستجوش هست ، چون کامپوننت k2 رو هم نصب کردم حالا وقتی سرچ می کنم فقط تو تیترهای فارسی برای سرچ می کنه . یعنی من یک تیتر انگلیسی فارسی گذاشتم ولی وقتی اون انگلیسی رو سرچ می کنم هیچ نتیجه ای نداره و وقتی فارسی رو سرچ می کنم اونو می آره ؟ در واقع مشکل اینه که تو k2 انگلیسی ها رو سرچ نمی کنه ؟ مشکل از کجاست ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در دی 89 سلام دوست عزیز قالبتون رو عوض کنید شاید مشکلتون حل بشه خوبیش اینه که می فهمید مشکل از قالبه یا سرچ آدرس سایتتون اگه تو لوکال نصب نکردید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در دی 89 ببخشید تو لوکالمه ... ولی نکته اینه که فقط تو k2 انگلیسی نمی تونه سرچ کنه و اگه انگلیسی تو مطالب جوملا باشه سرچ میشه !!! یعنی انگلیسی ها رو تو k2 سرچ نمی کنه ؟ حالا نمی دونم مشکل از منه یا ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر