hassan_shahi 43 ارسال شده در خرداد 92 سلام خسته نباشید ببینید http://foroshgah-online.ir/index.php/2013-06-05-15-54-44 از کامپوننت و ماژول پیش فرض جوملا 2.5 استفاده کردم اما هر کاری میکنم چیزیو نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام آیا تماسی هم ایجاد کرده اید ؟ تغییر خاصی ایجاد نکردید که این مشکل ایجاد شود ؟ با قالب پیشفرض جوملا هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در خرداد 92 بله ی مجموعه ساختم بعدش یک تماس ایجاد کردم به هیچیزی هم دست نزدم روی قالب پیش فرض گزاشتم ببینید به همون صورت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود در ایجاد تماس باید در فیلد ایمیل » ایمیل خودتان را وارد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در خرداد 92 قرار داده بودم حتی تو قسمت تنضیمات اونائی که نمایشش غیر فعال بود هم فعال کردم اما هیچی نمایش نمیده مشکلش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود ربطی به نمایش نداره فقطی شما در هنگام ساخت یه تماس ایمیل خودتان که پیام ها به آن باید ارسال نشود معمولن نمیاره فرم رو و الا همه چی درسته دوباره یک مجموعه ساخته و تماسی ایجاد کنید از منو یک منوی ایجاد تماس خاص رو انتخاب کنید و نمایشش بدید حتمن باید ایمیل خود را درست وارد کرده و تنظیماتی که نمی شناسید تغیر ندید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
زهرا آیینی 7 ارسال شده در خرداد 92 سلام من مجموعه هامو ایجاد کردم وتماس هر مجموعه را هم ایجاد کردم در واقع از خود کامپوننت پیش فرض استفاده کردم ولی نتونستم یه تماس با ایجاد کنم با فرم تماس با مای فاکس این کار رو کردم.که نمی دونم فرم تماس بعد از ارسال کجای مدیریت می ره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود در تماس هایی که ایجاد کردید وارد تنظیماتش بشید سمت چپ یک تب به نام » "مشخصات تماس" وجود دارد گزینه ای درون آن به نام "پست الکترونیکی" وجود داره آنرا یک ایمیل صحیح وارد کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
زهرا آیینی 7 ارسال شده در تیر 92 درود در تماس هایی که ایجاد کردید وارد تنظیماتش بشید سمت چپ یک تب به نام » "مشخصات تماس" وجود دارد گزینه ای درون آن به نام "پست الکترونیکی" وجود داره آنرا یک ایمیل صحیح وارد کردید؟ باسلام بله وارد کردم. و به ایمیل هم میاد .پس با این وجود بعد از ارسال فرم فقط به ایمیل می ره .درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
زهرا آیینی 7 ارسال شده در تیر 92 با سلام می خواستم اعضای سایت وقتی وارد سایت شدن دیگه نیاز نباشه اطلاعات شخصی خودشون رو وارد کنن برای تماس باما،درواقع این اطلاعات فرم خود به خود پر بشه و یا مخفی بشه (مثل بیشتر سایتها ) ممنون می شم اگه کمک کنید من توی سایتم از تماس با ما فاکس استفاده کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما در مورد سوال اول تان بله به ایمیل خواهد رفت سوال دوم فکر نکنم کامپوننت تماس با کابران مطابقت داشته باشه ولی مثلن میشه اگر با کامپوننت های بزرگ برای کاربر پروفایل درست کنید مثل cb یا هر چی بعد از طریق ماژول تماس با ما همون کامپوننت ها این کار تون رو عملی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر