rainyboy 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام من به یه کامپوننت نیاز دارم برای فروش فایل هایی با حجم حدود ۷۰ یا ۸۰ مگابایت و اینکه به پی لاین هم متصل شه . با جوم شاپینگ خواستم انجام بدم ولی حجم بالا که میشه قاطی میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود منظور تان از قاطی میکنه چیه؟ سرور تان قابلیت آپلود فایل با حجم بالا رو داره؟ ویرچورمارت هم یکی از قدرتمندترین افزونه هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rainyboy 0 ارسال شده در خرداد 92 درود منظور تان از قاطی میکنه چیه؟ سرور تان قابلیت آپلود فایل با حجم بالا رو داره؟ ویرچورمارت هم یکی از قدرتمندترین افزونه هاست مرسی از کمکتون روی سرور نیستم روی wamp نصبه . چطور باید حجم آپلود رو زیاد کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام در فایل php.ini خطوط زیر را جستجو کنید و به مقدار دلخواه تغییر بدید upload_max_filesizepost_max_size دقت کنید که مقدار post_max_size میبایست کمی بیشتر از upload_max_filesize باشد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : rainyboy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر