alireza007 9 ارسال شده در دی 89 سلام من در جستجوی سایت این مطلب را جستجو کردم اما مطلبی پیدا نشد آیا قالبی از جوملا هست که دارای منو های کشویی باشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 بله قالب های زیادی هستند که منو کشویی دارند البته ماژول های منوساز هم موجود است که میتونید استفاده کنید. در توضیحات قالب ها معمولا امکانات آنها ذکر میشود و با جستجو در قالب های جومینا هم میتونید پیدا کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز به جومینا خوش آمدید قالب به تنهایی دارای منوی کشویی نیست شما باید افزونه هایی رو نصب کنید که منوها رو براتون کشویی کنه فقط بعضی از قالب ها از منوهای کشویی پشتیبانی نمی کنند. در مورد افزونه هایی که برای کشویی کردن منو استفاده میشه هم در انجمن بارها بحث شده شما به دنبال ماژول و یا کامپونت برای کشویی کردن منوها بگردید حتما به نتیجه می رسید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در دی 89 البته در تکمیل صحبتهای دوستان قالب هایی که کشویی هستند یکسری فایلهای ضمیمه به همراه خود دارند تا این قابلیت را برای آنها ایجاد کند و در کد نویسی داخل قالب هم از آن فایل های ضمیمه استفاده شده . البته بیشتر این قالب ها تجاری هستند اما اگر سرچ کنید پیدا می کنید . یک نمونه رایگان آن که فارسی را هم ساپورت می کند را از اینجا قرار می دهم می توانید دانلود کنید . دمو دانلود توضیحات اگر به دنبال کد نویسی هم هستید می توانید از این این سایت استفاده کنید http://www.kksou.com/php-gtk2/Joomla/Drop-Down-Menu-Apple-style.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در دی 89 دست همگی درد نکنه منوهایی که از بالا به پایین باز میشن اسمشون چیه؟ منوهایی که افقی باز میشن اسمشون چیه؟ من دنبال منوهایی هستم که به صورت افقی گسترش پیدا کنن اما این قالب از بالا به پایین باز میشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 میتوانید از ماژول sw menu free استفاده کنید http://persianit.ir/menu-systems/56-swmenu.html البته نسخه پایانی نیست و نسخه پایانی ترجمه نشده در انجمن جومینا موجود است ولی فرق زیادی نمیکند و بهتر است از نسخه فارسی استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در دی 89 ممنون از دوست گرامی آقای گنجی من ماژول را نصب کردم ولی در قسمت ماژوول ها نیست ممنون میشم طریقه نصبش رو هم بگین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام طریق نصب مثل سایر افزونه ها هست مدیریت سایت / امکانات --> نصب/حذف در مدیریت ماژول ها دقیق تر نگاه کنید و یک کار دیگه هم می تونید بکنید و اون اینکه فایل فشرده این ماژول رو در هاردتون اکسترکت کنید و نام دقیق ماژول ببینید چی هست و طبق اون در مدیریت ماژولهاتون پیداش کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 هنگامی که در کامپوننت مشغول تنظیمات هستید در قسمت بالایی و سمت راست نامی برای ماژول باید وارد کنید.در قسمتی که نوشته نام ماژول و سپس ذخیره کنید و بعد از اون خود کامپوننت این کار را انجام میدهد و سپس به مدیریت ماژول ها رفته و در هر موقعیتی که دوست دارید ماژول را قرار دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر