mehrdadkey2 19 ارسال شده در خرداد 92 سلام هنگامی از کد فوکا دانلود در متن به شکل زیر استفاده می کنم، عبارت "قسمت اول" در خط بعد از عبارت "دانلود" نشان داده می شود قسمت اول {phocadownload view=file|id=281|text= دانلود |target=s} خروجی کد بالا به شکل زیر خواهد بود دانلود قسمت اول به عبارت دیگر هرکاری میکنم نمی توانم به صورت زیر نشان دهم قسمت اول دانلود لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید. متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در خرداد 92 خواهش میکنم لطفا یکی جواب این سوال منو بده. مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود لینک سایت ؟ 1 واکنش ها : mehrdadkey2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در خرداد 92 سایت www.amoozeshonline.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام مطلب را ویرایش کنید و روی دکمه html کلیک کنید و سپس تگ بسته p را به بعد از کدی که قرار دادید منتقل کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در خرداد 92 سلام و عرض ادب به هر حالتی تغییر دادم متاسفانه مشکل حل نشد. من کد را در زیر میگذارم. لطفا بگید دقیقا به جه حالتی در بیارم. متشکرم <p>قسمت اول</p> <p>{phocadownload view=file|id=1|text=دانلود|target=s}</p> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام بصورت زیر ویرایش کنید <p>قسمت اول {phocadownload view=file|id=281|text= دانلود |target=s}</p> کد را در نوت پد وارد کنید تا شکل درستش رو ببینید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در خرداد 92 سلام و عرض ادب متاسفانه هیچ تغییری حاصل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر