vis2010 0 ارسال شده در دی 89 سلام کسی اسلاید شو مطالب مثل این سایت دارد؟ ممنون http://tarikhirani.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز اگر منظور شما همون قسمت چند رسانه ای هست میتونید از ماژول های mod_hot_image_slider یا mod_rsflashion استفاده کنید قبلا در انجمن معرفی شده یه جستجو کنید حتما پیدا میکند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vis2010 0 ارسال شده در دی 89 ممنون از جواب ولی اگه دقت کردید من گفتم که می خوام از مطالب بخش ها و مجموعه ها بیاره نه اینکه خودم بگذارم. اگه کسی میتونه کمک کنه لطفاً کمک کنه تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام ممنون می شم قوانین انجمن رو مطالعه و طبق آن عمل کنید! (این موضوع رو باید در بخش درخواست الحاقات مطرح می کردید) [منتقل خواهد شد] قبلا در این موارد در انجمن بحث شده و نیاز به کمی جستجو هست... فکر می کنم ماژول globalnews به کارتون بیاد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در بهمن 89 با سلام ممنون می شم قوانین انجمن رو مطالعه و طبق آن عمل کنید! (این موضوع رو باید در بخش درخواست الحاقات مطرح می کردید) [منتقل خواهد شد] قبلا در این موارد در انجمن بحث شده و نیاز به کمی جستجو هست... فکر می کنم ماژول globalnews به کارتون بیاد... موفق باشید اقا من روی جستجوکلیک میکنم باز نمیکنه! مشکل از سیستم من نیست من داخل کافی نت هم چککردم باز نمیشد... نمیدونم چرا خودتون چک کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 البته همچنین مشکلی تا حالا گزارش نشده و الان هم چک کردم درست است!؟! البته این تاپیک هم اکنون منتقل خواهد شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر