jafar007 40 ارسال شده در خرداد 92 سلام میخواستم ببینم چطور میشه وقتی تو جستجوی جوملا سرچ میشه عنوان ها و محصولات جومشاپینگ رو هم بیاره یعنی از یک ماژول جستجو برای همه سایت استفاده کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 سلام یک ماژول جستجو مخصوص جوم شاپینگ هست تو انجمن هم منتشر شده تو سایت خود جوم شاپینگ هم هست اون رو امتحان کنید ببینید این قابلیت رو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در خرداد 92 نه دوست عزیز اون رو هم امتحان کردم اون ماژول فقط برای جتسجو تو خود قسمت جومشاپینگ هست. اطلاعات سایت رو جستجو نمی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 اینجا رو بگردید http://extensions.joomla.org/extensions/search-a-indexing حتما مواردی که می خواین پیدا میشه 1 واکنش ها : jafar007 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در خرداد 92 مرسی دوست عزیز خیلی مفید بود دستت درد نکنه 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemjoomina 1 ارسال شده در خرداد 92 مرسی دوست عزیز خیلی مفید بود دستت درد نکنه سلام دوست عزیز کدوم ماژول رو آخر دانلود کردی؟ من هم یه چنین ماژول جستجویی میخوام که هم توی سایت سرچ کنه و هم توی جومشاپینگ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در خرداد 92 من الان این ماژول رو دانلود کردم ولی کار نمی کنه یعنی هیچی سرچ نمی کنه rokajaxsearch تنظیماتشم پیشفرض بنظر هم درست میاد کسی کار کرده با این ماژول؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 من خودم با این ماژول کار کردم منتهی جوم شاپینگ رو نمیدونم ساپورت میکنه یا نه تنظیماتش رو کامل بررسی کنید امکانات خوبی داره من با دی جی کاتالوگ امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در خرداد 92 اخه تنظیمات زیادی که نداره همشم نگاه کردم بنظر درسته البته بعد از یه مدت اطلاعات سایت رو سرچ کرد ولی جومشاپینگ رو سرچ نکرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر