saghazadeh 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام از مطالبیکه تو سایتون میگذارین واقعا ممنون وقتی میخوام عکس های منوها و تمپلیت سایت رو با عکسای دلخواه جایگزین کنم نمیشه. کدهای css رو تغییر میدم اما بازم نشد و حتی همون عکس رو هم editمیکنم باز هم همون عکسهای قبلی رو مییاره یا جاش رو خالی میگذاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام اگر عکس تعویضی هم نام و هم اندازه عکس قبلی باشه نباید مشکلی پیش بیاد کش مرورگر و جوملا رو هم پاکسازی و مجددا تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saghazadeh 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام همون عکس رو با همون اندازه فقط تو فتوشاپ یه تغییر کوجیک میدم مثلا تغییر رنگ و دوباره با همون نام ذخیره میکنم. کشها رو هم پاک میکنم اما هیج تغییری حاصل نمیشه. از قسمت مدیریت عکسها هم یکبار آپلود کردم اما بازم نشد. واقعا نمیدونم چه کاری مونده که انجام ندادم. مرورگرهام رو هم عوض کردم. البته از wamp server استفاده میکنم ربطی نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود چند حال بیشتر نداره یا عکس ها رو به اشتباه ادیت می کنین یا جایگزین می کنین نام رو یکی نمی کنین یا کش مرورگر ها مشکل سازه کش مرورگر رو حتمن خالی کنید و با همون مرورگر تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر