امیر12 2 ارسال شده در خرداد 92 سلام من م یخواهم از این منو در قالب جوملا استفاده کنم دو تا سوال داشتم یک چه طو.ری می شه این منو را به صورت rtl دار اورد و موقعیت هاش به راست تغییر داد و بعداش چه طور می شه تو منوی جوملا این منو را فراخانی کرد که هماهنگ بشه با منوهای جوملا فایل مورد نظر http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13702000781.zip عکس از منوها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود در مور سوال اول دمو قرار بدید در مورد سوال دوم شما یم منو می سازید بعد از طریق ماژول ها این ماژول رو انتخاب می کنید و منوی مورد نظر رو که قبلن ساختید بر می گزنید و در موقعیت قالب تان منتشر می کنید موفق باشید 1 واکنش ها : امیر12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 92 با سلام من فایل css و index.html ضمیمه کردم و هنوز روی قالب ازش استفاده نکردم اگر فایل ضمیمه دانلود کنید روی فایل index.html کلید کنید منو باز میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 92 دوستان راهنمایی می کنند چه گونه می شه موقعیت منوها را به راست تغییر داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در خرداد 92 درود بر شما دریافت فایل شما و آزمایش کردن اون توسط هر شخصی کمی زمانبر هست و اکثرا از این کار صرفه نظر میکنند. همونطور که مهندس میری عزیز گفتند دمو قرار بدید تا راهنمایی بشید! اگر مشکل از نداشتن فضا برای آلود سایت هست موقتا از هاست های رایگان استفاده کنید پایدار باشید 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 92 سلام من دوتا مشکل دارم برای اینکه این منو بیارم تو قالب و شما درنهایت بگین این طوری راست چینش کن یک تو فایل index.php برای موقعیت menuچی بنویسم ودو تو فایل template.css چه ویژگی بهش بدم حالا من اول باید این دو.تامشکلو برطرف کنم بعد چه جوری این فایلو تو منو فراخوانی کنم و از این منوتو قالب استفاه کنم و در نهایت شما بیایین تو قالب بگین این طوری راست بشهمن برای همین تاپیک زدم و در نهایت این فایل پیوستو چه طور تو قالب جوملا بیارم و استفاده کنم ازش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود سوال هاتون فقط باید css و html رو استفاده کرد اگر بخواهید از طرح این منو استفاده کنید باید یک موقعیت در قالب جوملا ایجاد کنید و یک منو از جوملا در آن موقعیت منتشر کنید بعد css های منو رو بهش اضافه کنید باید به html و css و طراحی قالب جوملا تسلط داشته باشید 1 واکنش ها : امیر12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 92 فرض کنید من امدم تو فایل index.php قالب یک چنین موقعیتی برای منوهام ایجاد کردم <?php if($this->countModules('menu')): ?> <div id="menu1"><div id="menu2"><div id="menu"> <jdoc:include type="modules" name="menu" style="none" /> </div></div></div> <?php endif; ?> ایا درست ایجاد کردم و بعداش یک منو ایجاد شد حالا فایل css که ضمیمه کردم بیام تو فایل templat.css قالب اضافه اش کنم و در نهایت یک ماژول html دستی درست کنم و فایل index.html را که تو فایل ضمیمه بود محتویاتش را انجا اضافه کنم منظورتان ایا همین هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود خیر دیگر نیازی به ماژول اچ تی ام ال دستی نیست موقعیت ایجاد شد شما یک منو می سازید بعد یک ماژول ساخته از نوع منو و در موقعیت منتشر می کنید حال منو ایجاد شده فقط باید css ها رو اعمال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 92 خوب بعداش فایل index.html چیست که تو فایل ضمیمه هست چی کار کنم یکی به من گفت شما فایل index.html تو فایل index.php محتویاتشو کپی کن نمیدانم درسته یا غلطه و بعد حالا چه طوری با منوهای جوملا سازگارش کنم مثلاوقتی زدم روی home وصل بشه به منوی home جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود دوست من اگر بخوایم توضیح بدیم باید آموزش طراحی قالب رو یاد بدیم شما توی این لینک آموزش طراحی قالب را پیدا و بخونید : http://forum.joomina.ir/forum/93-%D9%85%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 92 اموزش طراحی قالب که جناب امره ای گذاشتن من خوندم من مشکلم این نیست فایل index.html تو فایل index.php بیارم من مشکلم اینه که چه طوری این منو را سازگار با جوملا کنم این یک کم حرفهای می شه برای همین هم از شما و بقیه دوستان کمک خواستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود ببینید شما منو رو با جوملا می سازید قرار نیست این منو رو با جوملا سازگار کنید با جوملا منو ساخته و با ماژول در موقعیت مورد نظر نمایش میدید حال css های این منو رو روی همون منو ای که با جوملا ساختید پیاده می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 92 ای کاش شما یک بار فایل پیوستی که در پست اول گذاشتمو دانلود می کردین و بعد خودتان یک بررسی می کردین که با این توضیحاتی که دادین ایا می شه یک منو شبیح اون عکسی که اول گذاشتم رست کرد و نیازی نیست ما فایل index.html را تو فایل index.php قالب فراخوانی کنیم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود بله میشه اینم یک نوع از نمایش زیر مجموعه می باشد می باشد منویی که می بینید بیشتر css هست فقط ul و li و تگ a از html است نه چیز دیگه تا وقتی که به طراحی قالب جوملا مسلط نباشید هر جوابی که ما بدیم برای شما گنگ هست من تو چند تا پست جواب تون رو دادم! 1 واکنش ها : امیر12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام برای نمایش این نوع منوها در جوملا شما ابتدا پوشه منو رو در محلی از هاستتون کپی کنید سپس از سورس فایل html تمام کدهای داخل تگ body را بردارید وارد فایل index.php قالبتون شوید و تگ jdoc مربوط به موقعیت منوتون رو حذف کنید و اون کدها رو جایگزین کنید دوباره از فایل html از داخل تگ head تگهای link و script را بردارید و درست قبل از بسته شدن تگ head قالبتون کپی کنید فراموش نکنید که تگ link رو باید مجددا مطابق مسیر پوشه مربوطه آدرس دهی کنید در انتها باید همه لینکها رو بصورت دستی داخل فایل ایندکستون ویرایش و آدرس دهی کنید برای rtl کردن باید به css تسلط داشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : امیر12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 92 با تشکر از شما جناب صفر علی همین طور که جناب میری فرمودن فایل index.html بیشتر تشکیل شده از فقط ul و li و تگ a از html است ومن چون می خواهم این منو را با منوی جوملا سازگار کنم فکر نکنم فایل index.html که تو فایل ضمیمه هست زیاد برای من فایده داشته باشه در واقع این کار نیاز به حمایت یک فر حرفهای داره کسی مثل شما تا بشه این تو جوملا استفده کرد برای همین هم ازتون کمک و راهنماای می خواهم تا بتوانم این منو را ر جوملا استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود ببینید جناب صفرعلی توضیح کامل رو دادند یعنی توضیح ای که به کمترین دانش کد نویسی نیاز داره ولی اینجوری دیگه با جوملا تون سازگار نیست ولی کارتان راه خواهد افتاد اگر با html و css توانایی ایجاد منو را داشته باشید فقط کافیه یک موقعیت ایجاد کنید و منو ای بسازید و با ماژولی از نوع " ایجاد منو " منوی مورد نظر رو نشان بدید و css های این منوی html را روی جوملا تان پیاد کنید متوجه شدید؟ 1 واکنش ها : امیر12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 92 مرسی جناب میری من الان امدم تو قالبم تو فایل index.php یک چنین موقعیتی ایجاد کردم <?php if($this->countModules('menu')): ?> <div id="menu1"><div id="menu2"><div id="menu"> <jdoc:include type="modules" name="menu" style="none" /> </div></div></div> <?php endif; ?> این موقعیت درست ایجاد کردم تو فایل index.php ? بعداش امدم در انتهای فایل template.cssاینو نوشتم #menu_container{ margin-top:150px; /* separates 150px from top */ height:90px; /* height, main links have a height of 45px and dropdown links have a height of 45px, 45px+45px=90px */ border-bottom:solid 1px #CCC; -webkit-box-shadow:0 0 6px #BBBBBB; -moz-box-shadow:0 0 6px #BBBBBB; box-shadow:0 0 6px #BBBBBB; /* background color */ background:#F5F5F5; background:-webkit-gradient(linear, 0% 0%, 0% 100%, from(#F5F5F5), to(#EEE)); background:-webkit-linear-gradient(top, #F5F5F5, #EEE); background:-moz-linear-gradient(top, #F5F5F5, #EEE); background:-ms-linear-gradient(top, #F5F5F5, #EEE); background:-o-linear-gradient(top, #F5F5F5, #EEE); } /* ========== BIG BLACK LINE ========== */ #menu{ width:100%; /* full width */ height:45px; /* height, all elements will inherit this height */ /* background color */ background:#444; background:-webkit-gradient(linear, 0% 0%, 0% 100%, from(#444), to(#333)); background:-webkit-linear-gradient(top, #444, #333); background:-moz-linear-gradient(top, #444, #333); background:-ms-linear-gradient(top, #444, #333); background:-o-linear-gradient(top, #444, #333); } /* ========== DIV THAT HOLDS THE MAIN LINKS IN THE CENTER ========== */ #menu_center{ width:1020px; /* width */ height:100%; /* full height */ margin:0 auto; /* go to the middle of the screen */ } /* ========== MAIN LINKS ========== */ #menu ul{ width:auto; /* width auto */ height:100%; /* full height */ position:relative; margin:0; /* removes the space added by default */ padding:0; /* removes the space added by default */ float:left; list-style:none; } #menu ul li{ height:100%; /* full height */ float:left; /* go left */ } #menu ul li a{ display:block; height:100%; /* full height */ padding:0 15px; /* separates from inside, 15px from left and right side */ font-family:"BebasNeue"; /* call font */ font-size:24px; /* font size */ color:#FFF; /* text color */ text-decoration:none; line-height:50px; } #menu ul li, .menu ul li a{ -webkit-transition:all 0.2s linear; -moz-transition:all 0.2s linear; -ms-transition:all 0.2s linear; -o-transition:all 0.2s linear; transition:all 0.2s linear; } /* ========== MAIN LINKS ON MOUSEOVER AND WHEN THE MAIN LINK HAS CLASS '.selected' ========== */ #menu ul li:hover, .menu ul li.selected{ background:#F5F5F5; } #menu ul li:hover > a, .menu ul li.selected > a{ color:#777; } /* ========== WHEN THE MAIN LINK HAS CLASS '.selected' ========== */ #menu ul:hover li.selected{ /* background color */ background:#444; background:-webkit-gradient(linear, 0% 0%, 0% 100%, from(#444), to(#333)); background:-webkit-linear-gradient(top, #444, #333); background:-moz-linear-gradient(top, #444, #333); background:-ms-linear-gradient(top, #444, #333); background:-o-linear-gradient(top, #444, #333); } #menu ul:hover li.selected > a{ color:#FFF; /* text color */ } #menu ul li:hover.selected{ background:#F5F5F5; /* background color */ } #menu ul li:hover.selected > a{ color:#777; /* text color */ } /* ========== HORIZONTAL DROPDOWN MENU ========= */ #menu ul ul{ width:1020px; /* width */ position:absolute; left:0; /* background color, for proper operation on old browsers, the background color of dropdown menu must be defined */ background:#F5F5F5; background:-webkit-gradient(linear, 0% 0%, 0% 100%, from(#F5F5F5), to(#EEE)); background:-webkit-linear-gradient(top, #F5F5F5, #EEE); background:-moz-linear-gradient(top, #F5F5F5, #EEE); background:-ms-linear-gradient(top, #F5F5F5, #EEE); background:-o-linear-gradient(top, #F5F5F5, #EEE); filter:alpha(opacity=0); opacity:0; -webkit-transition:all 0.3s ease-in; -moz-transition:all 0.3s ease-in; -ms-transition:all 0.3s ease-in; -o-transition:all 0.3s ease-in; transition:all 0.3s ease-in; } #menu ul ul.visible{ z-index:1; filter:alpha(opacity=100); opacity:1; } #menu ul:hover ul.visible{ filter:alpha(opacity=0); opacity:0; } #menu ul li:hover ul.visible{ filter:alpha(opacity=100); opacity:1; } #menu ul li:hover ul{ z-index:2; filter:alpha(opacity=100); opacity:1; } /* ========== LINKS IN DROPDOWN MENU ========== */ #menu ul ul li{ border:none; } #menu ul ul li a{ padding:0 11px; /* separates from inside, 11px from left and right side */ font-family:Arial,Helvetica,sans-serif; /* call font */ font-style:italic; /* font style */ font-size:16px; /* font size */ color:#888; /* text color */ } /* ========== LINKS IN DROPDOWN MENU ON MOUSEOVER ========== */ #menu ul ul li:hover{ border:none; background:none; } #menu ul ul li:hover a{ color:#333; text-shadow:0 0 6px #CCC; } /* ========== WHEN LINK IN DROPDOWN MENU HAS CLASS '.selected' ========== */ #menu ul ul li a.selected{ color:#333; /* text color */ text-shadow:0 0 6px #CCC; } #menu ul ul:hover li a.selected{ color:#888; /* text color */ text-shadow:none; } #menu ul ul li:hover a.selected{ color:#333; /* text color */ text-shadow:0 0 6px #CCC; } حالا مشکلاتی که دارم ساخت منوی جدید نمی شه منو را تنظیم کرد که به صورت vertical & horizontal تنظیم کرد و به صورت پیش فرض به صورت vertical نمایش داده میشه در نهایت من چه طوری زیر منو ها را نمایش بدم مثل منوی اصلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام نیازی به تعریف کد شرطی نیست . شما به جای کدشرطی ، دایو کلی و تگ jdoc که برای موقعیت منوتون تعریف کردید یک دایو جدید با id منحصربفرد ایجاد کنید و کدها را داخل این دایو قرار بدید احتمالا css رو هم به درستی تعریف نکردید یکبار دیگر به توضیحات پست 16 دقت کنید تگهای لینک و اسکریپت اگر بازم مشکل پا بر جا بود آدرس سایتتون رو قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : امیر12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 92 ممنون ادرس سایت اینه و قالب هم هما هست من می خواهم یک موقعیت جدید ایجاد کنم به نام منو وکه بالا هست در انجا فراخوانیش کنم http://networkarticles.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام فرقی نمیکنه که بخواهید این منو یا کد موقعیت رو تعریف کنید در هر صورت باید در فایل index.php با انجام آزمون و خطا دایو کدهای منوتون رو قرار بدید با توجه به ظاهر قالبتون داخل تگ بادی همون اوایلش دایو منوتون رو جابجا کنید متوجه خواهید شد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 92 من امدم این کد تو قالب فعال کردم ولی دوتا مشکل دارم یکی این که rtl نیست ودو زیر منوهاش زمانی نمایش داده می شه که کلید کنی روش و وقتی موس می رهروش زیر منوها نمایش داده نمیشهمثلا من وقتی روی مطلب سه کلید می کنم زیر منو هاش نمایش داده نمیشه حتما باید روش کلید کنی تا زیر منوهاش نمایش داده بشه دمو http://networkarticles.ir/ البته فکر کنم برای rtl کردن باید از این ک استفاده کرد ولی نمی دانم باید این کد کجا بگذارم direction:rtl; overflow: visible; color: #000; position: relative; z-index: 999; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 92 با سلام من امدم تو فایل php این طوری موقعیت ایجاد کردم <?php if($this->countModules('menu')): ?> <div id="menu1"><div id="menu2"><div id="menu"> <jdoc:include type="modules" name="menu" style="none" /> </div></div></div> <?php endif; ?> بعداش هم هم فایل css کپی کردم تو فایل template.css و راست چینش کردم الان یک مشکلی که دارم اینه تو منو که من ازش کپی برداری کرم زیر منوهاش وقتی موس روش نمایش داد ه می شه و لی الان زیر منوهای من زمانی نمایش داده میشه که روی منو ی اصلی کلید کنی تا زیر منوهاش نمایش داده حالا برای اینکار چه کار باید کرد مثلا الان فرض کنید مطلب 3 زیر منو داره ولی در حالت عادی وقتی موس می ره روش نمایش داده نمیشه حتما باید روش کلید کنی تا زیرمنوهاش نمایش داده بشه فایلی که من ازش الگو برداری کردم http://uploadtak.com/images/b42_menu.rar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 92 اقا مصطفی ممنون می شوم بک سایت ما یک سر بزنیدو به بینید مشکل کار من کجا است که وقتی موس میره روش زیر منوهاش نمایش داده نمیشه و حتما باید کلید کرد تا زیر منوهاش نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر