bjbehrouz 4 ارسال شده در خرداد 92 با عرض سلام خدمت همه مشکلی که من دارم در شماره 1 من میخوام اسم سایت رو عوض کنم اما وقتی که عوض میکنم پیغامی که در شماره 2 هست را نشان میدهد باید چکار کنم ؟ و اینکه در عکس 3 میخوام اسم سایت از خود فایلهای سورس عوض کنم باید چکار کنم لطفا همه کارهایی که بشه اسم سایت رو عوض کرد برام توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در خرداد 92 با عرض سلام خدمت همه مشکلی که من دارم در شماره 1 من میخوام اسم سایت رو عوض کنم اما وقتی که عوض میکنم پیغامی که در شماره 2 هست را نشان میدهد باید چکار کنم ؟ و اینکه در عکس 3 میخوام اسم سایت از خود فایلهای سورس عوض کنم باید چکار کنم لطفا همه کارهایی که بشه اسم سایت رو عوض کرد برام توضیح بدید براي تغيير نام سايت قسمت شماره 3 از مديريت منوها منوي اصلي صفحه اصلي ( گزينه هاي نمايش صفحه (سمت راست عنوان صفحه را تغيير دهيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2100123 1 ارسال شده در خرداد 92 با عرض سلام خدمت همه مشکلی که من دارم در شماره 1 من میخوام اسم سایت رو عوض کنم اما وقتی که عوض میکنم پیغامی که در شماره 2 هست را نشان میدهد باید چکار کنم ؟ و اینکه در عکس 3 میخوام اسم سایت از خود فایلهای سورس عوض کنم باید چکار کنم لطفا همه کارهایی که بشه اسم سایت رو عوض کرد برام توضیح بدید بهروز جان شما باید بری داخل منو اصلی واز تنظیمات منو اصلی عنوان سایت رو مشخص کنی به این صورت مثل تصویر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در خرداد 92 قسمت شماره 2 سطح دسترسي فايل تنظيمات را بررسي نماييد configuration.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bjbehrouz 4 ارسال شده در خرداد 92 بهروز جان شما باید بری داخل منو اصلی واز تنظیمات منو اصلی عنوان سایت رو مشخص کنی به این صورت مثل تصویر علی جان میشه فیلم تصویری بزاری اینجوری که میگی رفتم و نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bjbehrouz 4 ارسال شده در خرداد 92 بهروز جان شما باید بری داخل منو اصلی واز تنظیمات منو اصلی عنوان سایت رو مشخص کنی به این صورت مثل تصویر بهروز جان شما باید بری داخل منو اصلی واز تنظیمات منو اصلی عنوان سایت رو مشخص کنی به این صورت مثل تصویر علی جان میشه فیلم تصویری بزاری اینجوری که میگی رفتم و نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود وقتی وارد منوی پیشفرض سایت تان شدید سمت چپ تبی به نام عنوان صفحه وجود دارد که می توانید عنوان رو تغیر بدید در اون ارور همان طور که دوستان گفتند سطح دسترسی فایل configuration.php رو برسی کنید روی 644 باشه می تونید دسترسی بیشتری بدید مثلن 777 بدید اگر درست عمل کرد حتمن باید به حالت قبل برگردونید یعنی 644 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر