kanoonreza 1 ارسال شده در خرداد 92 سلام با عرض پوزش به خاطر لحن صحبت کردنم ولی من یه قالب لازم دارم که مال اعضای سطح یک هست تا الان به نصف مدیران و کاربرا گفتم ولی هیشکی جواب درست بهم نمیده الان چندماهه الاف این کار هستم عضویت هم که باز نمیشه و تا یه چیزی میگیم میگید صبر کنید تا باز بشه خب یه کم رسیدگی کنید لطفا کمی بیشتر به سایت برسید 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در خرداد 92 سلام با عرض پوزش به خاطر لحن صحبت کردنم ولی من یه قالب لازم دارم که مال اعضای سطح یک هست تا الان به نصف مدیران و کاربرا گفتم ولی هیشکی جواب درست بهم نمیده الان چندماهه الاف این کار هستم عضویت هم که باز نمیشه و تا یه چیزی میگیم میگید صبر کنید تا باز بشه خب یه کم رسیدگی کنید لطفا کمی بیشتر به سایت برسید درود بر شما داستان شما ماجرای آن پادشاهی است که اول اعدام می کرد و بعد بازجویی و محاکمه! دوست من، با این ادبیات کسی اینجا پاسخگوی شما نخواهد بود. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kanoonreza 1 ارسال شده در خرداد 92 آخر تا الان به هرکی دارم میگم اذیت می کنند و جواب درست نمیدن میگی چه کار کنم آقای تهرانی هم که جوابگو نیستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوست عزیز چهه قالبی میخواید؟ اسم قالب یا دموئی بزارید شاید کسی قالبی که میخواید رو داشته باش بتونه کمکتون کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kanoonreza 1 ارسال شده در خرداد 92 این قالب رو می خوام برا اعضای سطح یک هست ولی عضویت الان 10 ماهی گمونم بشه که بسته شده است از قبل از عید نوروز دنبال این قالبه بودم ولی هیچکس جوابگو نیست لینک قالبه اینه http://www.joomina.ir/template-design/355-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-skyface-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7.html خواهش میکنم کمکم کنید ، دیگه خسته شدم از بس پیام خصوصی دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود 1 : کسی موظف نیست جوابگو سوالات شما باشه همه بچه دارن وقت خودشون رو میذارن تا به مشکلات شما رسیدگی بشه اینکه جواب نمیدن (نمیدیم) دلیل بر اذیت کردنه به نظر شما؟ کسی مجبور به جواب دادن نیست! 2 : خودتون میگید عضویت سطح 1 , خوب دوست گلم باید سطح 1 باشی تا قالب رو بتونی بگیری وگرنه نه قانون سایت و نه قانون انجمن اجازه نمیده قالب برای کسانی که عضو نیستند قرار بگیره. لطفن از اعتراض بیخود دست بردارید در صورت ادامه این بحث تاپیک بسته خواهد شد و طبق قوانین با شما برخورد میشه این مشکل رو با مدیران سایت در ارتباط بذارید سپاس گذارم موفق باشید 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر