lale5 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام به دوستای عزیزم بچه ها من یه افزونه میخوام با این کارایی مثلا وقتی با ماوس میرم روی گزینه های منوم اسلاید هامم تغییر کنه-نمیدونم این افزونه تو جوملا هست یا باید دستی بنویسیم ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود یعنی به عنوان مثال شما منوی راست دارید و میخواهید با موس رفتن رو اونا کل اسلاید تغیر کنه؟ یعنی ماژول اسلایدر دیگه ای جاش بیاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lale5 0 ارسال شده در خرداد 92 در واقع نمیخوام ماژول عوض بشه میخوام عکسش یا همون اسلاید بعدیش بیاد. تویه یه سایت دیده بودم که وقتی روی گزینه های منوی اصلی میرفت عکس اسلاید عوض میشد.ولی الان یادم نیست که به عنوان دمو بذارم.اگه شما افزونه رو میدونید میشه راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود اینکه اسلاید شو باشه و با منو کار کنه غیر منطقی به نظر میاد شاید منو نبودند و شما اشتباه متوجه شده باشید به هر حال اینجا کلی افزونه اسلایدشو هست بگردید خیلی ها باید خاصیت hover یعنی همون با اشاره گر موس کار کنه رو دارند در عکس هایی که از تنظیماتش دارند نگه کنید معلومه http://extensions.joomla.org/extensions/photos-a-images/slideshow/image-scripts-slideshow نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lale5 0 ارسال شده در خرداد 92 واقعیتش من از دوستان که پرسیدم گفتن این خاصیت برای منو هست که در بعضی بسته های نصبی جوملا وجود دارد .یه جورایی منویی که وابسته به عملی می باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر