VAHID1363 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام من میخوام مطالب سایتم به شکل این سالیت نمایش داده بشه سایت نمونه سایت من جوملا 2.5.11 هستش اگه ماژول ، کامپوننت یا پلاگین برای نمایش ادامه مطلب به صورت آکاردئونی هست لطفا راهنمایی کنید. متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 92 با سلام این سایت جوملا نیست ولی تقریبا همه اکاردونی این شکلی هستند. فقط صفحه بندی ندارند / الیته میشه با کد نویسی بهش اضافه کرد ولی زمان میخواد. یا حق 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
VAHID1363 0 ارسال شده در خرداد 92 افزونه های آکاردئونی که من دیدم و نصب کردم همه فقط بخش مقدمه ی مطلب رو نمایش میده و ادامه مطلب رو نشون نمیده مگر این که در رو بدون ادامه منتشر کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 92 با سلام منهم عرض کردم فقط صفحه بندی ندارند / الیته میشه با کد نویسی بهش اضافه کرد ولی زمان میخواد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر