رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 سلام و درود آرتیستر یکی از بهترین نرم افزارهای طراحی قالب های جوملا و دیگر سیستم های مدیریت محتوا میباشد.این نرم افزار بروزرسانی شده و در این ورژن قالب ها سازگار با جوملا 1.6 نیز پشتیبانی میشود! برای دانلود نسخه تریال این نرم افزار میتوانید به آدرس زیر مراجعه کنید. دانلود نسخه تریال نرم افزار آرتیستیر از سایت سازنده شایان ذکر است که سایت پی سی دکتر با مدیریت جناب آقای ابوالفضل طالبی نمایندگی فروش لایسنس معتبر آرتیستیر در ایران میباشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 با سلام قالبهای ساخته شده توسط نسخه های قبلی این نرم افزار فوق العاده کند هستن و واقعا به درد کاربرای ایرانی نمیخوره، خدا کنه که این مشکل حل شده باشه. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 البته اضافه کنم که نسخه 3 beta هم در همان ادرس بالا قابل دریافت است ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 ممنون از دوستان گل دوستمون Sir_Amin گفتن که سرعت قالبهای طراحی شده توسط این برنامه پایینه خوب برای برطرف کردن این مشکل چه باید کرد ممنون میشم کمک کنید ارادتمند : امیر حاجیان :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 چون حجم كدها زياد است و براي برطرف كردن آن بايد سي اس اس بلد باشيد و تمامي كدها رو بهينه كنيد تا از حجم كدها كم بشه البته فكر ميكنم اين يك دليلش باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در اسفند 89 کسی کرک و فعال ساز این نرم افزار رو نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید امکانات وارز در جومینا قرار نمی گیرند همنین کرک این امکانات و ... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در فروردین 90 اگه برای تجاری بودنشه برام پ . خ یا ایمیل کنید ممنونم میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 اگه برای تجاری بودنشه برام پ . خ یا ایمیل کنید ممنونم میشم دوست من با جستجو در نت ميتونيد به راحتي پيدا كنيد! لطفا در خواست امكانات وارز ارسال نكنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام بنده آرتيستر 2.6 رو دانلود كردم. موقع استفاده از اون سرعت تاحدي پايين مياد كه ديوانه كنندست. نميدونم چش هست. دوستان براي شما هم همينطور هست؟ (سيستم من رم2 گرافيك 512) راستي دوستان ايني كه من دارم استفاده ميكنم ازسايت اصلي دانلود كردم ريجيستر هم نشده خروجي هم بهم ميده پس مزيت ريجيستري چيه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 اين فكر ميكنم به خاطر اشغال بودن فضاي رم شما باشد و با يك بار ري استارت كردن يا خالي كردن يا فشرده سازي رم با نرم افزارهاي بهينه سازي رم درست ميشود. به خاطر اينكه شما ورژن قبلي رو رجيستر كرده بوديد مشكلي ايجاد نشده چون روش رجيستر كردن فرقي نميكنه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر